
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
pølser pølse | 4 | |
hotdogbrød hotdogbrød | 4 | |
brøndkarse brøndkarse |
Blommeketchup
blommer
blomme (renset vægt) | 500 g g | |
rødløg rødløg | 1 | |
allehånde allehånde | 6 | |
tabascosauce tabascosauce | 1 spsk. spsk. | |
chilisauce chilisauce | 2 spsk. spsk. | |
rørsukker rørsukker | 100 g g | |
citroner (skal fra) citron (skal fra) | ||
balsamico balsamico | 1 dl dl | |
salt salt |
Trøffel-selleri-remoulade
knoldselleri knoldselleri | 150 g g | |
gulerødder
gulerod (halvstor) | 1 | |
citroner citron | 0,5 | |
trøffelolie trøffelolie | 0,5 spsk. spsk. | |
mayonnaise mayonnaise | 5 spsk. spsk. | |
Salt og peber Salt og peber |
Crispy grønkål
grønkål grønkål | 100 g g | |
olivenolie olivenolie | 1 spsk. spsk. | |
salt salt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGourmet-hotdogs med 3 hjemmelavede toppings
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Lav først de 3 toppings.
Blommeketchup
Pil og hak løget i fine tern. Skær blommerne i grove tern. Rist allehånde og koriander på en tør pande i få sekunder ved høj varme. Hæld alle ingredienser i en gryde, og lad det simre i 20 min under låg. Blend indholdet til ketchup. Smag til med salt og mere blomme-balsamico.
Trøffel-selleri-remoulade
Hak sellerien og guleroden fint. Kog dem i meget lidt vand i 3 min. Riv skallen af citronen, og pres saften fra den. Bland citronskal og 1 tsk. citronsaft med selleri, gulerod, trøffelolie og mayonnaise. Smag til med salt, peber og evt. mere trøffelolie.
Crispy grønkål
Skyl og tør grønkålsbladene. Skær ribberne fra, og skær bladene i mindre stykker. Vend dem i olivenolien, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ca. 15 min ved 180 °C almindelig ovnvarme. De må ikke blive sorte. Tag dem ud, drys salt på, og lad dem køle af.
Inden servering
Varm brødene igennem, og kog pølserne. Skær brødene halvt igennem, og læg pølserne i. Top med ketchup, sennep, remoulade og grønkål. Pynt til sidst med brøndkarse, og servér.