Super frisk. Til Lidl Pris
Gourmet-hotdogs med 3 hjemmelavede toppings

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

pølser pølse4
hotdogbrød hotdogbrød4
brøndkarse brøndkarse

Blommeketchup

blommer blomme
(renset vægt)
500 g g
rødløg rødløg1
allehånde allehånde6
tabascosauce tabascosauce1 spsk. spsk.
chilisauce chilisauce2 spsk. spsk.
rørsukker rørsukker100 g g
citroner (skal fra) citron (skal fra)
balsamico balsamico1 dl dl
salt salt

Trøffel-selleri-remoulade

knoldselleri knoldselleri150 g g
gulerødder gulerod
(halvstor)
1
citroner citron0,5
trøffelolie trøffelolie0,5 spsk. spsk.
mayonnaise mayonnaise5 spsk. spsk.
Salt og peber Salt og peber

Crispy grønkål

grønkål grønkål100 g g
olivenolie olivenolie1 spsk. spsk.
salt salt

Gourmet-hotdogs med 3 hjemmelavede toppings

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:40 t
(9)

Opskriften

Lav først de 3 toppings.

Blommeketchup

Pil og hak løget i fine tern. Skær blommerne i grove tern. Rist allehånde og koriander på en tør pande i få sekunder ved høj varme. Hæld alle ingredienser i en gryde, og lad det simre i 20 min under låg. Blend indholdet til ketchup. Smag til med salt og mere blomme-balsamico.

Trøffel-selleri-remoulade

Hak sellerien og guleroden fint. Kog dem i meget lidt vand i 3 min. Riv skallen af citronen, og pres saften fra den. Bland citronskal og 1 tsk. citronsaft med selleri, gulerod, trøffelolie og mayonnaise. Smag til med salt, peber og evt. mere trøffelolie.

Crispy grønkål

Skyl og tør grønkålsbladene. Skær ribberne fra, og skær bladene i mindre stykker. Vend dem i olivenolien, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ca. 15 min ved 180 °C almindelig ovnvarme. De må ikke blive sorte. Tag dem ud, drys salt på, og lad dem køle af.

Inden servering

Varm brødene igennem, og kog pølserne. Skær brødene halvt igennem, og læg pølserne i. Top med ketchup, sennep, remoulade og grønkål. Pynt til sidst med brøndkarse, og servér.