Lav først de 3 toppings.
Gourmet-hotdogs med 3 hjemmelavede toppings
Ingredienser
-
- 4 pølser
- 4 hotdogbrød
- brøndkarse
-
Blommeketchup
- 500 g blommer renset vægt
- 1 rødløg
- 6 allehånde
- 1 spsk. tabascosauce
- 2 spsk. chilisauce
- 100 g rørsukker
- citroner (skal fra)
- 1 dl balsamico
- salt
-
Trøffel-selleri-remoulade
- 150 g knoldselleri
- 1 gulerod halvstor
- 0,5 citroner
- 0,5 spsk. trøffelolie
- 5 spsk. mayonnaise
- salt og peber
-
Crispy grønkål
- 100 g grønkål
- 1 spsk. olivenolie
- salt
Forberedelse
Blommeketchup
Pil og hak løget i fine tern. Skær blommerne i grove tern. Rist allehånde og koriander på en tør pande i få sekunder ved høj varme. Hæld alle ingredienser i en gryde, og lad det simre i 20 min under låg. Blend indholdet til ketchup. Smag til med salt og mere blomme-balsamico.
Trøffel-selleri-remoulade
Hak sellerien og guleroden fint. Kog dem i meget lidt vand i 3 min. Riv skallen af citronen, og pres saften fra den. Bland citronskal og 1 tsk. citronsaft med selleri, gulerod, trøffelolie og mayonnaise. Smag til med salt, peber og evt. mere trøffelolie.
Crispy grønkål
Skyl og tør grønkålsbladene. Skær ribberne fra, og skær bladene i mindre stykker. Vend dem i olivenolien, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ca. 15 min ved 180 °C almindelig ovnvarme. De må ikke blive sorte. Tag dem ud, drys salt på, og lad dem køle af.
Inden servering
Varm brødene igennem, og kog pølserne. Skær brødene halvt igennem, og læg pølserne i. Top med ketchup, sennep, remoulade og grønkål. Pynt til sidst med brøndkarse, og servér.