
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
valnøddekerner valnøddekerne | 1,5 dl dl | |
kokosmel kokosmel | 2,5 dl dl | |
cashewnødder cashewnød | 1 dl dl | |
honning honning | 2,5 spsk. spsk. |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGlutenfri kokoskager
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Tænd ovnen på 160 grader og gør en bageplade klar med bagepapir. Kom alle ingredienserne i en blender eller foodprocessor og blend det hele i 5-10 min. Når du har blendet, kan du tilføje lidt ekstra honning eller sirup, hvis du ikke kan samle massen til en kugle uden. Fordel dejen i 16-20 dele og rul delene til små kugler i hånden. Tryk kuglerne en smule flade og brede og bag dem i ovnen i 7-8 min. Hold øje med kokoskagerne undervejs - de skal være brunede, men ikke mørkebrune. Tag kokoskagerne ud og lad dem stå på bagepladen og køle af.
BEMÆRK! Tager du kagerne af bagepladen, mens de stadig er varme, falder de fra hinanden.
Tips
Hvis du elsker smagen af lakrids, kan du tilsætte lidt lakridspulver til massen. Afhængigt af hvor kraftig lakridssmag, du ønsker, kan du tilføje 1-2-3 spsk. lakridspulver til portionen. Du kan også udskifte valnødderne med fx mandler, pekan- eller hasselnødder.
Udarbejdet af Birgitte Nymann