Super frisk. Til Lidl Pris
Glutenfri gulerodsboller

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

100 g g solsikkekerner solsikkekerner
100 g g sesamfrø sesamfrø
200 g g hørfrø hørfrø
200 g g malede mandler malet mandel
100 g g malede cashewnødder malet cashewnød
300 g g gulerødder gulerod
(Revne)
4 æg æg
1 spsk. spsk. honning honning
0,5 tsk. tsk. salt salt
2 tsk. tsk. stødt kanel stødt kanel

Glutenfri gulerodsboller

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(15)

Sådan gør du

Mal mandler og cashewnødder fint i din blender eller foodprocessor. Riv gulerødderne med et rivejern. Der skal være 300 g, når gulerødderne er revet. Kom alle ingredienserne i en skål sammen med æggene. Rør det hele sammen med en ske eller med hænderne. Form bollerne med hænderne. Tryk dem godt sammen. Fordel bollerne på en bageplade. Bag dem 35-40 min. i en forvarmet varmluftsovn på 160° grader.

Tips

Brug græskarkerner eller hasselnødder til afveksling. Kom andre krydderier i fx chili eller cayennepeber - og udelad kanel.

Udarbejdet af Birgitte Nymann