
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
100 g g | solsikkekerner solsikkekerner | ||
100 g g | sesamfrø sesamfrø | ||
200 g g | hørfrø hørfrø | ||
200 g g | malede mandler malet mandel | ||
100 g g | malede cashewnødder malet cashewnød | ||
300 g g | gulerødder
gulerod (Revne) | ||
4 | æg æg | ||
1 spsk. spsk. | honning honning | ||
0,5 tsk. tsk. | salt salt | ||
2 tsk. tsk. | stødt kanel stødt kanel |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteGlutenfri gulerodsboller
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Mal mandler og cashewnødder fint i din blender eller foodprocessor. Riv gulerødderne med et rivejern. Der skal være 300 g, når gulerødderne er revet. Kom alle ingredienserne i en skål sammen med æggene. Rør det hele sammen med en ske eller med hænderne. Form bollerne med hænderne. Tryk dem godt sammen. Fordel bollerne på en bageplade. Bag dem 35-40 min. i en forvarmet varmluftsovn på 160° grader.
Tips
Brug græskarkerner eller hasselnødder til afveksling. Kom andre krydderier i fx chili eller cayennepeber - og udelad kanel.
Udarbejdet af Birgitte Nymann