
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGlutenfri gulerodsboller
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Mal mandler og cashewnødder fint i din blender eller foodprocessor. Riv gulerødderne med et rivejern. Der skal være 300 g, når gulerødderne er revet. Kom alle ingredienserne i en skål sammen med æggene. Rør det hele sammen med en ske eller med hænderne. Form bollerne med hænderne. Tryk dem godt sammen. Fordel bollerne på en bageplade. Bag dem 35-40 min. i en forvarmet varmluftsovn på 160° grader.
Tips
Brug græskarkerner eller hasselnødder til afveksling. Kom andre krydderier i fx chili eller cayennepeber - og udelad kanel.
Udarbejdet af Birgitte Nymann