
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
vand
vand (varmt vand) | 1,5 dl dl | |
smør smør | 40 g g | |
mel
mel (Glutenfri) | 250 g g | |
salt salt | 1 tsk. tsk. | |
bagepulver
bagepulver (eller natron) | 2 tsk. tsk. |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGlutenfri fladbrød
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Bring vandet i kog, hæld det over smørret og lad det stå til smørret er smeltet. Tilføj så resten af ingredienserne og ælt massen til en samlet dej. Lad den hvile i en time ved stuetemperatur.
Del dejen i 6-8 dele. Rul delene tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir. Sæt så en skål med en diameter på 20-22 cm oven på den udrullede dej og skær den overskydende dej af, så du får en helt rund pandekage.
Varm en pande og bag pandekagerne i 1 minuts tid på hver side - de skal bages uden fedtstof på panden.
Tips fra Birgitte Nymann:
Lav dejen dagen i forvejen og stil den i køleskabet. Sørg dog for, at den er har stuetemperatur, inden den rulles ud. Du kan også bruge enten fuldkorns- eller majsmel i stedet for glutenfrit mel, ligesom du kan tilsætte 50 g sesamfrø til dejen.
Udarbejdet af Birgitte Nymann