
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
vand
vand (varmt vand) | 1,5 dl dl | ||
smør smør | 40 g g | ||
mel
mel (Glutenfri) | 250 g g | ||
salt salt | 1 tsk. tsk. | ||
bagepulver
bagepulver (eller natron) | 2 tsk. tsk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteGlutenfri fladbrød
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Bring vandet i kog, hæld det over smørret og lad det stå til smørret er smeltet. Tilføj så resten af ingredienserne og ælt massen til en samlet dej. Lad den hvile i en time ved stuetemperatur.
Del dejen i 6-8 dele. Rul delene tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir. Sæt så en skål med en diameter på 20-22 cm oven på den udrullede dej og skær den overskydende dej af, så du får en helt rund pandekage.
Varm en pande og bag pandekagerne i 1 minuts tid på hver side - de skal bages uden fedtstof på panden.
Tips fra Birgitte Nymann:
Lav dejen dagen i forvejen og stil den i køleskabet. Sørg dog for, at den er har stuetemperatur, inden den rulles ud. Du kan også bruge enten fuldkorns- eller majsmel i stedet for glutenfrit mel, ligesom du kan tilsætte 50 g sesamfrø til dejen.
Udarbejdet af Birgitte Nymann