Super frisk. Til Lidl Pris
Glutenfri fladbrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1,5 dl dl vand vand
(varmt vand)
40 g g smør smør
250 g g mel mel
(Glutenfri)
1 tsk. tsk. salt salt
2 tsk. tsk. bagepulver bagepulver
(eller natron)

Glutenfri fladbrød

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(13)

Sådan gør du

Bring vandet i kog, hæld det over smørret og lad det stå til smørret er smeltet. Tilføj så resten af ingredienserne og ælt massen til en samlet dej. Lad den hvile i en time ved stuetemperatur.

Del dejen i 6-8 dele. Rul delene tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir. Sæt så en skål med en diameter på 20-22 cm oven på den udrullede dej og skær den overskydende dej af, så du får en helt rund pandekage.

Varm en pande og bag pandekagerne i 1 minuts tid på hver side - de skal bages uden fedtstof på panden.

Tips fra Birgitte Nymann:

Lav dejen dagen i forvejen og stil den i køleskabet. Sørg dog for, at den er har stuetemperatur, inden den rulles ud. Du kan også bruge enten fuldkorns- eller majsmel i stedet for glutenfrit mel, ligesom du kan tilsætte 50 g sesamfrø til dejen.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt35 g Kulhydrater202 g Protein12 g kcal1171 kJ4918