
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
fisk fisk | 500 g g | |
sesamfrø sesamfrø | 75 g g | |
citroner (skal fra) citron (skal fra) | 1 tsk. tsk. | |
salt salt | 0,5 tsk. tsk. | |
peber peber | 0,5 tsk. tsk. | |
persille
persille (hakket) | 2 spsk. spsk. | |
æg æg | 1 | |
vand vand | 3 spsk. spsk. | |
universalmiks
universalmiks (eller fuldkornsmel, hvis fiskefingrene ikke skal være glutenfri) | 50 g g | |
olivenolie olivenolie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGlutenfri fiskefingre
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skær fisken i den størrelse, du vil have fiskefingrene (fx 3x10 cm). Bland sesamfrø, citronskal, persille, salt og peber. Sigt universalmiks eller fuldkornsmel i en skål. Pisk ægget sammen med vand i en skål. Vend fiskestykkerne i universalmiks eller mel,derefter vendes fiskenei æggene og til sidst i sesammassen. Gør sådan med alle fiskefingre og steg dem så i 2-3 min. på hver side i olie eller smør.
Tips
Lav en ekstra stor portion og frys de overskydende fiskefingre ned - de kan holde sig i en måned i fryseren. Du kan fx servere dem sammen med vores bulgursalat.
Udarbejdet af Birgitte Nymann