Super frisk. Til Lidl Pris
Glutenfri fiskefingre

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

fisk fisk500 g g
sesamfrø sesamfrø75 g g
citroner (skal fra) citron (skal fra)1 tsk. tsk.
salt salt0,5 tsk. tsk.
peber peber0,5 tsk. tsk.
persille persille
(hakket)
2 spsk. spsk.
æg æg1
vand vand3 spsk. spsk.
universalmiks universalmiks
(eller fuldkornsmel, hvis fiskefingrene ikke skal være glutenfri)
50 g g
olivenolie olivenolie

Glutenfri fiskefingre

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(6)

Opskriften

Skær fisken i den størrelse, du vil have fiskefingrene (fx 3x10 cm). Bland sesamfrø, citronskal, persille, salt og peber. Sigt universalmiks eller fuldkornsmel i en skål. Pisk ægget sammen med vand i en skål. Vend fiskestykkerne i universalmiks eller mel,derefter vendes fiskenei æggene og til sidst i sesammassen. Gør sådan med alle fiskefingre og steg dem så i 2-3 min. på hver side i olie eller smør.

Tips

Lav en ekstra stor portion og frys de overskydende fiskefingre ned - de kan holde sig i en måned i fryseren. Du kan fx servere dem sammen med vores bulgursalat.

Udarbejdet af Birgitte Nymann