Skær fisken i den størrelse, du vil have fiskefingrene (fx 3x10 cm). Bland sesamfrø, citronskal, persille, salt og peber. Sigt universalmiks eller fuldkornsmel i en skål. Pisk ægget sammen med vand i en skål. Vend fiskestykkerne i universalmiks eller mel,derefter vendes fiskenei æggene og til sidst i sesammassen. Gør sådan med alle fiskefingre og steg dem så i 2-3 min. på hver side i olie eller smør.
Glutenfri fiskefingre
Ingredienser
4
portioner
-
- 500 g fisk
- 75 g sesamfrø
- 1 tsk. citron (skal fra)
- 0,5 tsk. salt
- 0,5 tsk. peber
- 2 spsk. persille hakket
- 1 æg
- 3 spsk. vand
- 50 g universalmiks eller fuldkornsmel, hvis fiskefingrene ikke skal være glutenfri
- olivenolie
Forberedelse
Tips
Lav en ekstra stor portion og frys de overskydende fiskefingre ned - de kan holde sig i en måned i fryseren. Du kan fx servere dem sammen med vores bulgursalat.
Udarbejdet af Birgitte Nymann