
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
500 g g | fisk fisk | ||
75 g g | sesamfrø sesamfrø | ||
1 tsk. tsk. | citroner (skal fra) citron (skal fra) | ||
0,5 tsk. tsk. | salt salt | ||
0,5 tsk. tsk. | peber peber | ||
2 spsk. spsk. | persille
persille (hakket) | ||
1 | æg æg | ||
3 spsk. spsk. | vand vand | ||
50 g g | universalmiks
universalmiks (eller fuldkornsmel, hvis fiskefingrene ikke skal være glutenfri) | ||
olivenolie olivenolie |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteGlutenfri fiskefingre
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skær fisken i den størrelse, du vil have fiskefingrene (fx 3x10 cm). Bland sesamfrø, citronskal, persille, salt og peber. Sigt universalmiks eller fuldkornsmel i en skål. Pisk ægget sammen med vand i en skål. Vend fiskestykkerne i universalmiks eller mel,derefter vendes fiskenei æggene og til sidst i sesammassen. Gør sådan med alle fiskefingre og steg dem så i 2-3 min. på hver side i olie eller smør.
Tips
Lav en ekstra stor portion og frys de overskydende fiskefingre ned - de kan holde sig i en måned i fryseren. Du kan fx servere dem sammen med vores bulgursalat.
Udarbejdet af Birgitte Nymann