Glutenfri fiskefingre

Glutenfri fiskefingre image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 30 min

Ingredienser

4 portioner
    • 500   g fisk
    • 75   g sesamfrø
    • 1   tsk. citron (skal fra)
    • 0,5   tsk. salt
    • 0,5   tsk. peber
    • 2   spsk. persille hakket
    • 1   æg
    • 3   spsk. vand
    • 50   g universalmiks eller fuldkornsmel, hvis fiskefingrene ikke skal være glutenfri
    •   olivenolie

Forberedelse

    Skær fisken i den størrelse, du vil have fiskefingrene (fx 3x10 cm). Bland sesamfrø, citronskal, persille, salt og peber. Sigt universalmiks eller fuldkornsmel i en skål. Pisk ægget sammen med vand i en skål. Vend fiskestykkerne i universalmiks eller mel,derefter vendes fiskenei æggene og til sidst i sesammassen. Gør sådan med alle fiskefingre og steg dem så i 2-3 min. på hver side i olie eller smør.

    Tips

    Lav en ekstra stor portion og frys de overskydende fiskefingre ned - de kan holde sig i en måned i fryseren. Du kan fx servere dem sammen med vores bulgursalat.

    Udarbejdet af Birgitte Nymann