Super frisk. Til Lidl Pris
Glutenfri fiskefingre

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

500 g g fisk fisk
75 g g sesamfrø sesamfrø
1 tsk. tsk. citroner (skal fra) citron (skal fra)
0,5 tsk. tsk. salt salt
0,5 tsk. tsk. peber peber
2 spsk. spsk. persille persille
(hakket)
1 æg æg
3 spsk. spsk. vand vand
50 g g universalmiks universalmiks
(eller fuldkornsmel, hvis fiskefingrene ikke skal være glutenfri)
olivenolie olivenolie

Glutenfri fiskefingre

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(3)

Sådan gør du

Skær fisken i den størrelse, du vil have fiskefingrene (fx 3x10 cm). Bland sesamfrø, citronskal, persille, salt og peber. Sigt universalmiks eller fuldkornsmel i en skål. Pisk ægget sammen med vand i en skål. Vend fiskestykkerne i universalmiks eller mel,derefter vendes fiskenei æggene og til sidst i sesammassen. Gør sådan med alle fiskefingre og steg dem så i 2-3 min. på hver side i olie eller smør.

Tips

Lav en ekstra stor portion og frys de overskydende fiskefingre ned - de kan holde sig i en måned i fryseren. Du kan fx servere dem sammen med vores bulgursalat.

Udarbejdet af Birgitte Nymann