Super frisk. Til Lidl Pris
Gelé med rarbarber og hindbær

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

200 g g hindbær hindbær
(frosne)
1 spsk. spsk. citronersaft citronsaft
500 g g syltesukker syltesukker
(i forholdet 2:1 )
2 spsk. spsk. hindbærbrændevin hindbærbrændevin
800 g g rabarber rabarber

Gelé med rarbarber og hindbær

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

60 min
(5)

Sådan gør du

Skræl rabarberen, og skær den i stykker. Bring stykkerne i kog i 500 ml vand, og lad dem koge i 10 minutter, indtil de er møre. Tilsæt de frosne hindbær, og lad blandingen koge videre i 5 minutter. Hæld frugtblandingen i en saftpose, og lad saften dryppe af. Gem saften. Pres eller vrid til slut den sidste saft ud af hindbærrene og rabarberen.

Bland saften med citronsaft. Afmål 750 ml af saften (fyld evt. op med lidt vand), og kom den i en høj gryde. Tilsæt syltesukkeret, og rør det ud i saften. Bring saften i kog, og lad den bulderkoge i 4 minutter, mens du rører. Kom hindbærbrændevinen i, og hæld straks geléen på skoldede glas op til randen. Luk låget godt, lad glassene stå på hovedet i 5 minutter. Vend dem, og lad dem køle ned.