Super frisk. Til Lidl Pris
Fuldkornswraps med løg og cayennepeber

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

100 g g fuldkornshvedemel fuldkornshvedemel
(eller havremel for en glutenfri variant)
1 dl dl mandeldrik mandeldrik
0,25 - 0,5 tsk. tsk. cayennepeber cayennepeber
0,25 tsk. tsk. salt salt
0,5 dl dl olivenolie olivenolie
75 g g løg løg
(et mellemstort løg)

Fuldkornswraps med løg og cayennepeber

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(2)

Sådan gør du

Pisk fuldkornsmel og mandelmælk sammen og tilsæt cayennepeber, salt og olivenolie. Rør det hele godt sammen. Hak løget fint og rør det sammen med resten. Steg på slip-let-pande uden fedtstof. Har du ikke en slip-let-pande, så tilsæt kun halvdelen af olien til dejen og brug resten af olien til at stege pandekagerne i.

Tip

Tilsæt frysetørret persille i dejen, det giver ekstra antioxidanter. Du kan også erstatte cayennepeber med hakket frisk chilipeber.

Udarbejdet af Birgitte Nymann