
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
fuldkornshvedemel
fuldkornshvedemel (eller havremel for en glutenfri variant) | 100 g g | ||
mandeldrik mandeldrik | 1 dl dl | ||
cayennepeber cayennepeber | 0,25 - 0,5 tsk. tsk. | ||
salt salt | 0,25 tsk. tsk. | ||
olivenolie olivenolie | 0,5 dl dl | ||
løg
løg (et mellemstort løg) | 75 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteFuldkornswraps med løg og cayennepeber
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Pisk fuldkornsmel og mandelmælk sammen og tilsæt cayennepeber, salt og olivenolie. Rør det hele godt sammen. Hak løget fint og rør det sammen med resten. Steg på slip-let-pande uden fedtstof. Har du ikke en slip-let-pande, så tilsæt kun halvdelen af olien til dejen og brug resten af olien til at stege pandekagerne i.
Tip
Tilsæt frysetørret persille i dejen, det giver ekstra antioxidanter. Du kan også erstatte cayennepeber med hakket frisk chilipeber.
Udarbejdet af Birgitte Nymann