Sukker, salt, honning og smør skåret i tern varmes op til smørret er smeltet. Lad det køle lidt af. I mellemtiden hakkes de tørrede frugter fin. Blandes grundigt med havregryn, mel, solsikkekerner og blomsterhonning. Dejen trykkes ud i en med bagepapir beklædt springform på 23 x 23 cm., bages i en forvarmet ovn ved 180 °C i ca. 20 minutter. Tag barerne ud af ovnen, lad dem køle lidt af og skær men ud med en skarp kniv. Lad dem køle helt af. Hvis de er lufttæt pakket kan de holde i 1-2 uger.
Frugtbar
Ingredienser
16
stk.
-
- 50 g rørsukker
- 1 knsp. havsalt
- 50 g honning
- 50 g smør
- 50 g rosiner
- 50 g svesker
- 50 g tørrede abrikoser
- 50 g tørrede figner
- 100 g havregryn
- 50 g hvedemel
- 40 g solsikkekerner
- bagepapir
Forberedelse
Næringsindhold pr. portion
Kcal
131
Fedt (g)
4
Kulhydrat (g)
19
Protein (g)
2