
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
rørsukker rørsukker | 50 g g | ||
havsalt havsalt | 1 knsp. knsp. | ||
honning honning | 50 g g | ||
smør smør | 50 g g | ||
rosiner rosin | 50 g g | ||
svesker sveske | 50 g g | ||
tørrede abrikoser tørret abrikos | 50 g g | ||
tørrede figner tørret figne | 50 g g | ||
havregryn havregryn | 100 g g | ||
hvedemel hvedemel | 50 g g | ||
solsikkekerner solsikkekerner | 40 g g | ||
bagepapir bagepapir |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteFrugtbar
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Sukker, salt, honning og smør skåret i tern varmes op til smørret er smeltet. Lad det køle lidt af. I mellemtiden hakkes de tørrede frugter fin. Blandes grundigt med havregryn, mel, solsikkekerner og blomsterhonning. Dejen trykkes ud i en med bagepapir beklædt springform på 23 x 23 cm., bages i en forvarmet ovn ved 180 °C i ca. 20 minutter. Tag barerne ud af ovnen, lad dem køle lidt af og skær men ud med en skarp kniv. Lad dem køle helt af. Hvis de er lufttæt pakket kan de holde i 1-2 uger.
Næringsindhold
Fedt4
g
Kulhydrater19
g
Protein2
g
kcal131
kJ548