Frugtbar

Frugtbar image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 40 min

Ingredienser

16 stk.
    • 50   g rørsukker
    • 1   knsp. havsalt
    • 50   g honning
    • 50   g smør
    • 50   g rosiner
    • 50   g svesker
    • 50   g tørrede abrikoser
    • 50   g tørrede figner
    • 100   g havregryn
    • 50   g hvedemel
    • 40   g solsikkekerner
    •   bagepapir

Forberedelse

    Sukker, salt, honning og smør skåret i tern varmes op til smørret er smeltet. Lad det køle lidt af. I mellemtiden hakkes de tørrede frugter fin. Blandes grundigt med havregryn, mel, solsikkekerner og blomsterhonning. Dejen trykkes ud i en med bagepapir beklædt springform på 23 x 23 cm., bages i en forvarmet ovn ved 180 °C i ca. 20 minutter. Tag barerne ud af ovnen, lad dem køle lidt af og skær men ud med en skarp kniv. Lad dem køle helt af. Hvis de er lufttæt pakket kan de holde i 1-2 uger.

Næringsindhold pr. portion

Kcal 131
Protein (g) 2
Kulhydrat (g) 19
Fedt (g) 4