
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
lime lime | 2 | |
sukker sukker | 125 g g | |
piskefløde piskefløde | 1 dl dl | |
hindbær hindbær | 250 g g | |
yoghurt yoghurt | 300 g g | |
mynte mynte | 2 stilke stilk |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFrozen yoghurt med hindbær og lime
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Vask den ene lime i varmt vand og riv skallen fint. Pres saften fra begge frugterne. Hvis det ønskes, kan saften fortyndes med vand til en samlet mængde på 75 ml. Bring sukker, limeskal og limesaft i kog, lad det koge i 2 minutter og derefter køle af. Pisk fløden til flødeskum. Skyl hindbærrene og dub dem forsigtigt tørre. Tag nogle få hindbær fra til pynt, og læg dem på køl. Purér de øvrige hindbær og rør dem sammen med yoghurt og limesirup. Vend derefter flødeskum i. Kom massen i en fryseegnet beholder og stil den i fryseren i 3-4 timer. Rør rundt i massen med en gaffel ca. hver halve time.
Fordel desserten i små skåle og pynt med de øvrige hindbær og mynteblade inden servering.
Tip
Desserten kan også tilberedes i en ismaskine.