Rør yoghurt, sukker, vaniljesukker og kakaopulver sammen, indtil sukkeret opløses. Kom blandingen i en fryseegnet beholder og stil den i fryseren i 1 time. Skær kiksene i grove tern. Rør den kolde yoghurtblanding godt igennem og rør herefter kiksestykkerne i. Stil blandingen i fryseren i yderligere 2 timer, og rør rundt i blandingen med en gaffel ca. hver halve time. Skyl jordbærrene, fjern stilkene og skær jordbærrene i små stykker. Fordel jordbærrene i små skåle og anret den kolde yoghurtblanding ovenpå inden servering.
Frozen yoghurt med chokolade
Ingredienser
4
portioner
-
- 600 g græsk yoghurt
- 90 g sukker
- 8 g vaniljesukker
- 50 g kakaopulver
- 500 g jordbær
- 90 g chokoladekiks
Forberedelse
Næringsindhold pr. portion
Kcal
320
Fedt (g)
14
Kulhydrat (g)
41
Protein (g)
5