Super frisk. Til Lidl Pris
Frokostsandwich med kylling og parmaskinke

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

2 skiver skive parmaskinke parmaskinke
agurker agurk
rødløg rødløg
1 tsk. tsk. mayonnaise mayonnaise
1 tsk. tsk. græsk yoghurt græsk yoghurt
3 dråber dråbe sirup sirup
3 dråber dråbe citronersaft citronsaft
karry karry
salt salt
2 skiver skive sandwichbrød sandwichbrød
2 kyllingebryster kyllingebryst
(eller 100 g kyllingepålæg)
salatblad salatblad

Frokostsandwich med kylling og parmaskinke

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

25 min
(8)

Sådan gør du

Sandwich

Kog kyllingekødet i 15-20 min. Afkøl det og skær det i tynde skiver. Steg parmaskinken i ovnen i 10 min., så den bliver sprød som bacon. Bland mayonnaise og yoghurt sammen, tilsæt en smule karry og rør rundt. Smag til og tilsæt eventuelt mere karry. Tilsæt sirup og citronsaft og rør rundt. Smag dressingen til med salt. Skær brødet i tynde skiver og rist det eventuelt. Skær tynde skiver af det kogte kylling. Snit løg og agurk i fine, tynde skiver. Læg brødet på en tallerken. Smør karrydressingen ud på brødet og læg kyllingeskiverne på. Læg løg, agurk og parmaskine ovenpå og luk sandwichen. Skær den over, så du har to trekantssandwichs.

Udarbejdet af Birgitte Nymann