
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
2 skiver skive | parmaskinke parmaskinke | ||
agurker agurk | |||
rødløg rødløg | |||
1 tsk. tsk. | mayonnaise mayonnaise | ||
1 tsk. tsk. | græsk yoghurt græsk yoghurt | ||
3 dråber dråbe | sirup sirup | ||
3 dråber dråbe | citronersaft citronsaft | ||
karry karry | |||
salt salt | |||
2 skiver skive | sandwichbrød sandwichbrød | ||
2 | kyllingebryster
kyllingebryst (eller 100 g kyllingepålæg) | ||
salatblad salatblad |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteFrokostsandwich med kylling og parmaskinke
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Sandwich
Kog kyllingekødet i 15-20 min. Afkøl det og skær det i tynde skiver. Steg parmaskinken i ovnen i 10 min., så den bliver sprød som bacon. Bland mayonnaise og yoghurt sammen, tilsæt en smule karry og rør rundt. Smag til og tilsæt eventuelt mere karry. Tilsæt sirup og citronsaft og rør rundt. Smag dressingen til med salt. Skær brødet i tynde skiver og rist det eventuelt. Skær tynde skiver af det kogte kylling. Snit løg og agurk i fine, tynde skiver. Læg brødet på en tallerken. Smør karrydressingen ud på brødet og læg kyllingeskiverne på. Læg løg, agurk og parmaskine ovenpå og luk sandwichen. Skær den over, så du har to trekantssandwichs.
Udarbejdet af Birgitte Nymann