Super frisk. Til Lidl Pris
Frokostsandwich med kylling og parmaskinke

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

parmaskinke parmaskinke2 skiver skive
agurker agurk
rødløg rødløg
mayonnaise mayonnaise1 tsk. tsk.
græsk yoghurt græsk yoghurt1 tsk. tsk.
sirup sirup3 dråber dråbe
citronersaft citronsaft3 dråber dråbe
karry karry
salt salt
sandwichbrød sandwichbrød2 skiver skive
kyllingebryster kyllingebryst
(eller 100 g kyllingepålæg)
2
salatblad salatblad

Frokostsandwich med kylling og parmaskinke

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

25 min
(19)

Opskriften

Sandwich

Kog kyllingekødet i 15-20 min. Afkøl det og skær det i tynde skiver. Steg parmaskinken i ovnen i 10 min., så den bliver sprød som bacon. Bland mayonnaise og yoghurt sammen, tilsæt en smule karry og rør rundt. Smag til og tilsæt eventuelt mere karry. Tilsæt sirup og citronsaft og rør rundt. Smag dressingen til med salt. Skær brødet i tynde skiver og rist det eventuelt. Skær tynde skiver af det kogte kylling. Snit løg og agurk i fine, tynde skiver. Læg brødet på en tallerken. Smør karrydressingen ud på brødet og læg kyllingeskiverne på. Læg løg, agurk og parmaskine ovenpå og luk sandwichen. Skær den over, så du har to trekantssandwichs.

Udarbejdet af Birgitte Nymann