Super frisk. Til Lidl Pris
Friske forårsruller med sprød tofu og peanutbutterdip

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Tofu Tofu1 pakker pakke
olie olie1 spsk. spsk.
majsstivelse majsstivelse1 spsk. spsk.
løg løg0,5 stk. stk.
Fiskesauce Fiskesauce3 spsk. spsk.
ingefær ingefær3 cm cm
kokosmælk kokosmælk3 dåser dåse
peanutbutter peanutbutter1 dl dl
lime lime1 stk. stk.
salt salt
spidskål spidskål0,5 stk. stk.
mangoer mango1 stk. stk.
agurker agurk1

Friske forårsruller med sprød tofu og peanutbutterdip

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

60 min
(2)

Opskriften

Enten er du til tofu, eller så er du ikke. Vi håber, at denne opskrift kan overbevise dig om, at tofu er lækkert og kan være et skønt plantealternativ til kød. Her får du en opskrift på friske forårsruller med masser af grønt, mango, sprødbagt tofu og den bedste peanutbutterdip med kokosmælk. Dippen kan laves dagen før og lunes før servering.

  1. Start med at duppe tofuen tør. Skær den i aflange, tynde stykker og læg dem på række på et stykke køkkenrulle. Læg et stykke køkkenrulle over og stil noget tungt på toppen (fx et spækbræt med en tung bog ovenpå). Sådan får du trukket noget af væsken ud. Lad det stå i minimum 15 minutter.
  2. Start på dippen. Skræl og hak løget fint og steg dem møre ved middelvarme i en lille gryde med 1 spsk olie.
  3. Kom fiskesauce ned til løgene, lad det simre 1 minut og tilsæt derefter kokosmælk, peanutbutter, saft fra den hele lime, fintrevet ingefær og et drys salt.
  4. Lad dippen simre i 15-20 minutter, til det tykner. Smag til med ekstra lime og salt. Lad det køle en smule.
  5. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Vend tofu med den sidste spsk olie og derefter med majsstivelse. Fordel det på en bageplade med bagepapir og bag i 20 minutter til sprødt. Vend halvvejs.
  6. Snit spidskål, agurk, peberfrugt og mango i fine, lange strimler.
  7. Dyp rispapir i vand som skrevet som pakken og fyld med al fyldet. Luk rullerne, og dyp i dippen.