Super frisk. Til Lidl Pris
Frikadellesandwich med \persillekålslaw" i proteinbolle

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Frikadeller

400 g g hakket grise- og kalvekød hakket grise- og kalvekød
2 æg æg
100 g g mel mel
2,5 dl dl mælk mælk
1 løg løg
125 g g smør smør
1 dl dl olivenolie olivenolie
Salt og peber Salt og peber

Kålslaw

1 bundter bundt persille persille
6 spsk. spsk. mayonnaise mayonnaise
0,25 røde chilier rød chili
0,5 spidskål spidskål
3 stk. stk. protein buns proteinbolle

Frikadellesandwich med "persillekålslaw" i proteinbolle

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(6)

Sådan gør du

FrikadellerKalv og flæsk røres i en skålmed salt og peber, til det er sejt. Æg, mælk, mel og revet løg tilsættes. Smages til med salt og peber. Steges færdige i smør og olie.

“Kålslaw”Spidskålen plukkes i blade og rulles. Kålen snittes i tynde strimler. Kålen skylles grundigt. Persille hakkes fint. Mayonnaisen røres med hakket chili, salt, peber og persille. Kål og mayonnaise vendes sammen. Salaten deles i blade og skylles grundigt. Herefter anrettes den i en proteinbolle med den sprøde salat nederst og frikadeller ovenpå. Der toppes med “kålslaw”.

Opskrift/film/billede er udarbejdet i samarbejde mellem Lidl, Scandic og DHF Håndboldskolerne