
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Frikadeller
400 g g | hakket svine- og kalvekød hakket svine- og kalvekød | ||
2 | æg æg | ||
100 g g | mel mel | ||
2,5 dl dl | mælk mælk | ||
1 | løg løg | ||
125 g g | smør smør | ||
1 dl dl | olivenolie olivenolie | ||
Salt og peber Salt og peber |
Kålslaw
1 bundter bundt | persille persille | ||
6 spsk spsk | mayonnaise mayonnaise | ||
0,25 | røde chilier rød chili | ||
0,5 | spidskål spidskål | ||
3 stk. stk. | protein buns proteinbolle |
Frikadellesandwich med "persillekålslaw" i proteinbolle
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
FrikadellerKalv og flæsk røres i en skålmed salt og peber, til det er sejt. Æg, mælk, mel og revet løg tilsættes. Smages til med salt og peber. Steges færdige i smør og olie.
“Kålslaw”Spidskålen plukkes i blade og rulles. Kålen snittes i tynde strimler. Kålen skylles grundigt. Persille hakkes fint. Mayonnaisen røres med hakket chili, salt, peber og persille. Kål og mayonnaise vendes sammen. Salaten deles i blade og skylles grundigt. Herefter anrettes den i en proteinbolle med den sprøde salat nederst og frikadeller ovenpå. Der toppes med “kålslaw”.
Opskrift/film/billede er udarbejdet i samarbejde mellem Lidl, Scandic og DHF Håndboldskolerne