
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Råmarineret rødkål
rødkål
rødkål (ca. 500 g) | 1 | ||
forårsløg
forårsløg (ca. 100 g) | 5 | ||
citronersaft citronsaft | 2 spsk. spsk. | ||
hvidvinseddike hvidvinseddike | 0,5 dl dl | ||
olivenolie olivenolie | 0,5 dl dl | ||
pærer
pære (ca. 150 g) | 3 | ||
salt salt | 1 knsp. knsp. | ||
peber peber | 1 knsp. knsp. | ||
valnøddekerner valnøddekerne | 100 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteFrikadeller med skjulte grønsager
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Blend blomkål og løg til det er helt findelt. Rør så blomkål og løg sammen med kød, salt, mel og mælk. Lad gerne massen stå og hvile i en time hvis du har tid - inden stegning. Form små frikadeller og steg dem på panden til de er gennemstegte. Tid afhænger af hvor store du laver dem.
Råmarineret rødkål
Snit rødkålen i tynde strimler. Pil løgene og hak dem i fine, små tern. Jo finere, jo bedre. Skyl pærerne og fjern kernehuset. Skær pærerne i fine tern. Bland citronsaft, hvidvinseddike og olivenolie sammen i en skål og tilsæt salt og pepper. Vend herefter rødkål, løg og æbler deri. Stil rødkålen i køleskabet i 24 timer. Hak til slut valnødderne groft. Anret salaten og drys de hakkede nødder over.
Udarbejdet af Birgitte Nymann