
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
0,5 | blomkål
blomkål ((ca. 250 g)) | ||
2 | løg
løg ((ca. 200 g)) | ||
400 g g | hakket grisekød hakket grisekød | ||
2 | æg
æg ((ca. 110 g)) | ||
100 g g | fuldkornshvedemel fuldkornshvedemel | ||
1 dl dl | mælk mælk | ||
1 tsk tsk | salt salt | ||
olivenolie olivenolie |
Råmarineret rødkål
1 | rødkål
rødkål ((ca. 500 g)) | ||
5 | forårsløg
forårsløg ((ca. 100 g)) | ||
2 spsk spsk | citronersaft citronsaft | ||
0,5 dl dl | hvidvinseddike hvidvinseddike | ||
0,5 dl dl | olivenolie olivenolie | ||
3 | pærer
pære ((ca. 150 g)) | ||
1 knsp. knsp. | salt salt | ||
1 knsp. knsp. | peber peber | ||
100 g g | valnøddekerner valnøddekerne |
Frikadeller med skjulte grønsager
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Blend blomkål og løg til det er helt findelt. Rør så blomkål og løg sammen med kød, salt, mel og mælk. Lad gerne massen stå og hvile i en time hvis du har tid - inden stegning. Form små frikadeller og steg dem på panden til de er gennemstegte. Tid afhænger af hvor store du laver dem.
Råmarineret rødkål
Snit rødkålen i tynde strimler. Pil løgene og hak dem i fine, små tern. Jo finere, jo bedre. Skyl pærerne og fjern kernehuset. Skær pærerne i fine tern. Bland citronsaft, hvidvinseddike og olivenolie sammen i en skål og tilsæt salt og pepper. Vend herefter rødkål, løg og æbler deri. Stil rødkålen i køleskabet i 24 timer. Hak til slut valnødderne groft. Anret salaten og drys de hakkede nødder over.
Udarbejdet af Birgitte Nymann