Super frisk. Til Lidl Pris
Frikadeller med skjulte grønsager

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

0,5 blomkål blomkål
(ca. 250 g)
2 løg løg
(ca. 200 g)
400 g g hakket grisekød hakket grisekød
2 æg æg
(ca. 110 g)
100 g g fuldkornshvedemel fuldkornshvedemel
1 dl dl mælk mælk
1 tsk. tsk. salt salt
olivenolie olivenolie

Råmarineret rødkål

1 rødkål rødkål
(ca. 500 g)
5 forårsløg forårsløg
(ca. 100 g)
2 spsk. spsk. citronersaft citronsaft
0,5 dl dl hvidvinseddike hvidvinseddike
0,5 dl dl olivenolie olivenolie
3 pærer pære
(ca. 150 g)
1 knsp. knsp. salt salt
1 knsp. knsp. peber peber
100 g g valnøddekerner valnøddekerne

Frikadeller med skjulte grønsager

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(12)

Sådan gør du

Blend blomkål og løg til det er helt findelt. Rør så blomkål og løg sammen med kød, salt, mel og mælk. Lad gerne massen stå og hvile i en time hvis du har tid - inden stegning. Form små frikadeller og steg dem på panden til de er gennemstegte. Tid afhænger af hvor store du laver dem.

Råmarineret rødkål

Snit rødkålen i tynde strimler. Pil løgene og hak dem i fine, små tern. Jo finere, jo bedre. Skyl pærerne og fjern kernehuset. Skær pærerne i fine tern. Bland citronsaft, hvidvinseddike og olivenolie sammen i en skål og tilsæt salt og pepper. Vend herefter rødkål, løg og æbler deri. Stil rødkålen i køleskabet i 24 timer. Hak til slut valnødderne groft. Anret salaten og drys de hakkede nødder over.

Udarbejdet af Birgitte Nymann