
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
smør smør | 200 g g | |
sødmælk sødmælk | 3 dl dl | |
gær gær | 50 g g | |
vand vand | 3 spsk. spsk. | |
sukker sukker | 3 spsk. spsk. | |
salt salt | 0,5 tsk. tsk. | |
æg æg | 3 | |
hvedemel hvedemel | 800 g g | |
chokolade
chokolade (mørk, lys og/eller hvid chokolade) | 200 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFødselsdagsboller med chokolade-overraskelse
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Smelt smør i en gryde. Tag gryden af varmen, tilsæt mælk, og rør rundt, så det bliver fingervarmt.
- Opløs gær i vand i en skål, og tilsæt mælkeblandingen, sukker og salt.
- Pisk 2 æg ud i skålen.
- Tilsæt mel lidt efter lidt, og rør rundt, til det er muligt at ælte dejen.
- Ælt dejen i skålen, til den er helt glat og flot skinnende.
- Vend dejen ud på et meldrysset bord, og tildæk den med et rent viskestykke.
- Lad dejen hæve i 1 time.
- Tænd ovnen på 175° varmluft.
- Form dejen til boller, og placér et stykke chokolade inden i hver bolle.
- Placér bollerne på en bageplade med bagepapir.
- Pisk det sidste æg sammen med lidt mælk, og pensl bollerne med blandingen.
- Bag bollerne i 20 min, til de er flot gyldne.
- Lad dem køle let af på en bagerist inden servering.