
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
speltmel speltmel | 50 g g | |
gær gær | 5 g g | |
vand vand | 400 ml ml | |
rugmel
rugmel (ca. 150 g) | 3 dl dl | |
speltmel
speltmel (ca. 210-270 g) | 3 - 4 dl dl | |
havsalt havsalt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFlutes med fuldkornsspeltmel
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Fordej:50 g. fuldkornsspeltmel5 g. gær100 ml. vandDej:300 ml. vand3 dl. fuldkornsrugmel3-4 dl. speltmelHavsalt
Lav en fordej dagen før, du skal bage og lad den stå på køkkenbordet. Rør fordejen ud i vandet og bland mel og havsalt i væsken. Rør / ælt godt igennem til dejen er blank og smidig. Dejen må gerne være lidt klistret, men tilsæt mel indtil den er sej og slipper skålen, når du vender den med let hånd. Form til flutes i den tykkelse og længde, du kan lide. Lad flutene hæve i en times tid. Drys med lidt groft mel. Bag ved 220 grader i 15-25 minutter alt efter tykkelse.
Udarbejdet af Birgitte Nymann