Super frisk. Til Lidl Pris
Flutes med fuldkornsspeltmel

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

50 g g speltmel speltmel
5 g g gær gær
400 ml ml vand vand
3 dl dl rugmel rugmel
(ca. 150 g)
3 - 4 dl dl speltmel speltmel
(ca. 210-270 g)
havsalt havsalt

Flutes med fuldkornsspeltmel

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

25 min
(1)

Sådan gør du

Fordej:50 g. fuldkornsspeltmel5 g. gær100 ml. vandDej:300 ml. vand3 dl. fuldkornsrugmel3-4 dl. speltmelHavsalt

Lav en fordej dagen før, du skal bage og lad den stå på køkkenbordet. Rør fordejen ud i vandet og bland mel og havsalt i væsken. Rør / ælt godt igennem til dejen er blank og smidig. Dejen må gerne være lidt klistret, men tilsæt mel indtil den er sej og slipper skålen, når du vender den med let hånd. Form til flutes i den tykkelse og længde, du kan lide. Lad flutene hæve i en times tid. Drys med lidt groft mel. Bag ved 220 grader i 15-25 minutter alt efter tykkelse.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt10 g Protein53 g kcal1391 kJ5814