Super frisk. Til Lidl Pris
Flade foldebrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

200 g g rugmel rugmel
300 g g fuldkornshvedemel fuldkornshvedemel
4 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
(ca. 55 g)
3 dl dl vand vand
1 tsk. tsk. salt salt

Flade foldebrød

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

10 min
(1)

Sådan gør du

Bland alle ingredienserne sammen og ælt dejen, til den er blød og glat - juster evt. med melet, hvis den er for våd. Lad dejen hvile i skålen i en lille halv time. Rul den ud til en pølse og skær den ud i 10-12 stykker. Rul hvert stykke til en kugle, tryk den flad og rul den ud med en kagerulle på bordet, som du forinden har drysset med lidt mel. Brødene bages nu ét ad gangen på en varm pande - 2 min. på hver side. De skal blive gyldne, men naturligvis ikke brændte. Læg brødene på en tallerken med et fugtigt viskestykke over, indtil du skal bruge dem. Læg noget lækkert fyld på halvdelen af brødene og fold den anden halvdel ind over. De kan evt. varmes i ovnen - eller i en toaster - med fyld i.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt90 g Kulhydrater311 g Protein56 g kcal2061 kJ8615