
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
rugmel rugmel | 200 g g | |
fuldkornshvedemel fuldkornshvedemel | 300 g g | |
olivenolie
olivenolie (ca. 55 g) | 4 spsk. spsk. | |
vand vand | 3 dl dl | |
salt salt | 1 tsk. tsk. |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFlade foldebrød
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Bland alle ingredienserne sammen og ælt dejen, til den er blød og glat - juster evt. med melet, hvis den er for våd. Lad dejen hvile i skålen i en lille halv time. Rul den ud til en pølse og skær den ud i 10-12 stykker. Rul hvert stykke til en kugle, tryk den flad og rul den ud med en kagerulle på bordet, som du forinden har drysset med lidt mel. Brødene bages nu ét ad gangen på en varm pande - 2 min. på hver side. De skal blive gyldne, men naturligvis ikke brændte. Læg brødene på en tallerken med et fugtigt viskestykke over, indtil du skal bruge dem. Læg noget lækkert fyld på halvdelen af brødene og fold den anden halvdel ind over. De kan evt. varmes i ovnen - eller i en toaster - med fyld i.
Udarbejdet af Birgitte Nymann