Super frisk. Til Lidl Pris
Fish & chips med rodfrugtfritter og tatarsauce

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

RODFRUGTFRITTER

1 kg kg blandede rodfrugter blandede rodfrugter
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
salt salt

TATARSAUCE

1 dl dl mayonnaise mayonnaise
1 dl dl græsk yoghurt græsk yoghurt
1 persille persille
(håndfuld)
1 purløg purløg
(håndfuld)
3 spsk. spsk. cornichoner cornichoner
2 spsk. spsk. kapers kapers
2 tsk. tsk. dijonsennep dijonsennep
Salt og peber Salt og peber
0,5 citroner citron
(skal of saft fra)

FISH

800 g g torskefileter torskefilet
100 g g mandler mandel
1 dl dl rasp rasp
Salt og peber Salt og peber

FISH

1 æg æg

Fish & chips med rodfrugtfritter og tatarsauce

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

60 min
(6)

Sådan gør du

RODFRUGTFRITTER: Tænd ovnen på 200° C. Skrub eller skræl rodfrugterne, og skær dem i stave. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend fritterne i olie og salt, og bag dem i ovnen i ca. 30 minutter, til de er møre og sprøde.

FISH: Skær fisken i aflange stykker. Pisk ægget sammen i en dyb tallerken. Hak mandlerne helt fint (evt. ved hjælp af en foodprocessor eller blender), og bland det med rasp, salt og peber i en anden dyb tallerken. Vend først fiskestykkerne i æg og dernæst i hakkede mandler. Læg fisken på en bageplade med bagepapir, og bag den i ovnen i 10-15 minutter.

TATARSAUCE:Rør mayonnaise og yoghurt sammen. Tilsæt finthakkede cornichoner og kapers, citronsaft, fintrevet citronskal og dijonsennep. Rør saucen sammen,og smag til.

Servér Fish, rodfrugtfritter og tatarsauce med citron og persille.

Udarbejdet af Emma Martiny.

Keywords

Aftensmad