
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
RODFRUGTFRITTER
1 kg kg | blandede rodfrugter blandede rodfrugter | ||
2 spsk. spsk. | olivenolie olivenolie | ||
salt salt |
TATARSAUCE
1 dl dl | mayonnaise mayonnaise | ||
1 dl dl | græsk yoghurt græsk yoghurt | ||
1 | persille
persille (håndfuld) | ||
1 | purløg
purløg (håndfuld) | ||
3 spsk. spsk. | cornichoner cornichoner | ||
2 spsk. spsk. | kapers kapers | ||
2 tsk. tsk. | dijonsennep dijonsennep | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
0,5 | citroner
citron (skal of saft fra) |
FISH
800 g g | torskefileter torskefilet | ||
100 g g | mandler mandel | ||
1 dl dl | rasp rasp | ||
Salt og peber Salt og peber |
FISH
1 | æg æg |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteFish & chips med rodfrugtfritter og tatarsauce
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
RODFRUGTFRITTER: Tænd ovnen på 200° C. Skrub eller skræl rodfrugterne, og skær dem i stave. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend fritterne i olie og salt, og bag dem i ovnen i ca. 30 minutter, til de er møre og sprøde.
FISH: Skær fisken i aflange stykker. Pisk ægget sammen i en dyb tallerken. Hak mandlerne helt fint (evt. ved hjælp af en foodprocessor eller blender), og bland det med rasp, salt og peber i en anden dyb tallerken. Vend først fiskestykkerne i æg og dernæst i hakkede mandler. Læg fisken på en bageplade med bagepapir, og bag den i ovnen i 10-15 minutter.
TATARSAUCE:Rør mayonnaise og yoghurt sammen. Tilsæt finthakkede cornichoner og kapers, citronsaft, fintrevet citronskal og dijonsennep. Rør saucen sammen,og smag til.
Servér Fish, rodfrugtfritter og tatarsauce med citron og persille.
Udarbejdet af Emma Martiny.