
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
rosiner
rosin (eller 100 g rosiner og 100 g dadler uden sten) | 200 g g | ||
havregryn havregryn | 75 g g | ||
solsikkekerner solsikkekerner | 50 g g | ||
salt salt | 0,5 tsk. tsk. | ||
vand vand | 1 spsk. spsk. | ||
mørk chokolade
mørk chokolade (min. 70%) | 40 g g | ||
kokosmel kokosmel | 15 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteEnergibarer med chokoladeovertræk
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Kom alle ingredienserne på nær chokolade og kokosmel i din foodprocessor og blend dem i 2 min. Form massen til energibarer, der er lidt bredere end din tommeltot. Stil dem på køl i 2 timer. Efter de 2 timer smeltes chokoladen over vandbad. Tag nu de kolde barer og vend dem i chokoladen. Rul dem dernæst i kokosmelet. Læg de overtrukne barer på bagepapir og stil dem på køl i yderligere 2 timer. Herefter er de klar til servering. Opbevar dem i et glas i køleskabet.
TipBrug et miks af tørrede frugter i stedet for kun én slags eller brug græskarkerner i stedet for solsikkekerner. Du kan også udelade chokoladen eller rulle dem i kakao- og kanelpulver i stedet for at overtrække med chokolade.
Udarbejdet af Birgitte Nymann