Super frisk. Til Lidl Pris
Energibarer med chokoladeovertræk

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

200 g g rosiner rosin
(eller 100 g rosiner og 100 g dadler uden sten)
75 g g havregryn havregryn
50 g g solsikkekerner solsikkekerner
0,5 tsk. tsk. salt salt
1 spsk. spsk. vand vand
40 g g mørk chokolade mørk chokolade
(min. 70%)
15 g g kokosmel kokosmel

Energibarer med chokoladeovertræk

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(19)

Sådan gør du

Kom alle ingredienserne på nær chokolade og kokosmel i din foodprocessor og blend dem i 2 min. Form massen til energibarer, der er lidt bredere end din tommeltot. Stil dem på køl i 2 timer. Efter de 2 timer smeltes chokoladen over vandbad. Tag nu de kolde barer og vend dem i chokoladen. Rul dem dernæst i kokosmelet. Læg de overtrukne barer på bagepapir og stil dem på køl i yderligere 2 timer. Herefter er de klar til servering. Opbevar dem i et glas i køleskabet.

TipBrug et miks af tørrede frugter i stedet for kun én slags eller brug græskarkerner i stedet for solsikkekerner. Du kan også udelade chokoladen eller rulle dem i kakao- og kanelpulver i stedet for at overtrække med chokolade.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt6 g Kulhydrater22,5 g Protein3 g kcal159 kJ668

Keywords

Snack