
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listEggs Benedict
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Rigeligt vand koges op i en gryde, tilsæt salt og eddike. Smelt smørret i en lille gryde. Lad det simre så længe, at proteinet har sat sig på bunden, samtidig må smørret ikke blive brunt. Den smeltede smør hældes forsigtigt af, sådan at den skilles fra proteinet.2 æg deles (æggehviderne bruges andetsteds). Æggeblommer, sennep og 1-2 spsk. vand piskes skummende over et varmt vandbad. Den lunkne smør hældes i en tynd stråle under omrøring, og der røres videre, til saucen har sat sig. Smag til med salt, peber og citronsaft, og hold den varm. I mellemtiden slås de resterende æg enkeltvis ud i en opøser. Lad dem efter hinanden glide ned i det kogende eddikevand. Lad dem pochere i vandet i 3-4 min. Tag dem op og lad dem dryppe godt af.I mellemtiden ristes toasten, og skinken lægges på. Læg et æg på hver, hvorefter lidt sauce hældes over. Strø forårsløg på, og servér straks.