Super frisk. Til Lidl Pris
Eggs Benedict

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

salt salt
2 spsk. spsk. eddike eddike
175 g g smør smør
6 æg æg
1 knsp. knsp. sennep sennep
peber peber
1 stk. stk. brun farin brun farin
4 skiver skive toastbrød toastbrød
8 skiver skive røget skinke røget skinke
1 spsk. spsk. forårsløg forårsløg

Eggs Benedict

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(4)

Sådan gør du

Rigeligt vand koges op i en gryde, tilsæt salt og eddike. Smelt smørret i en lille gryde. Lad det simre så længe, at proteinet har sat sig på bunden, samtidig må smørret ikke blive brunt. Den smeltede smør hældes forsigtigt af, sådan at den skilles fra proteinet.2 æg deles (æggehviderne bruges andetsteds). Æggeblommer, sennep og 1-2 spsk. vand piskes skummende over et varmt vandbad. Den lunkne smør hældes i en tynd stråle under omrøring, og der røres videre, til saucen har sat sig. Smag til med salt, peber og citronsaft, og hold den varm. I mellemtiden slås de resterende æg enkeltvis ud i en opøser. Lad dem efter hinanden glide ned i det kogende eddikevand. Lad dem pochere i vandet i 3-4 min. Tag dem op og lad dem dryppe godt af.I mellemtiden ristes toasten, og skinken lægges på. Læg et æg på hver, hvorefter lidt sauce hældes over. Strø forårsløg på, og servér straks.

Næringsindhold

Fedt47 g Kulhydrater11 g Protein20 g kcal564 kJ2362