#LidlOverrasker
Eggs Benedict

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

salt salt
2 spsk. spsk. eddike eddike
175 g g smør smør
6 æg æg
1 knsp. knsp. sennep sennep
peber peber
1 stk. stk. brun farin brun farin
4 skiver skive toastbrød toastbrød
8 skiver skive røget skinke røget skinke
1 spsk. spsk. forårsløg forårsløg

Eggs Benedict

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(3)

Sådan gør du

Rigeligt vand koges op i en gryde, tilsæt salt og eddike. Smelt smørret i en lille gryde. Lad det simre så længe, at proteinet har sat sig på bunden, samtidig må smørret ikke blive brunt. Den smeltede smør hældes forsigtigt af, sådan at den skilles fra proteinet.2 æg deles (æggehviderne bruges andetsteds). Æggeblommer, sennep og 1-2 spsk. vand piskes skummende over et varmt vandbad. Den lunkne smør hældes i en tynd stråle under omrøring, og der røres videre, til saucen har sat sig. Smag til med salt, peber og citronsaft, og hold den varm. I mellemtiden slås de resterende æg enkeltvis ud i en opøser. Lad dem efter hinanden glide ned i det kogende eddikevand. Lad dem pochere i vandet i 3-4 min. Tag dem op og lad dem dryppe godt af.I mellemtiden ristes toasten, og skinken lægges på. Læg et æg på hver, hvorefter lidt sauce hældes over. Strø forårsløg på, og servér straks.

Eggs Benedict
30 min

Eggs Benedict

Ingredienser

salt
eddike
2 spsk.
smør
175 g
æg
6
sennep
1 knsp.
peber
brun farin
1 stk.
toastbrød
4 skive
røget skinke
8 skive
forårsløg
1 spsk.
Eggs Benedict
30 min

Step 1

Eggs Benedict

Rigeligt vand koges op i en gryde, tilsæt salt og eddike. Smelt smørret i en lille gryde. Lad det simre så længe, at proteinet har sat sig på bunden, samtidig må smørret ikke blive brunt. Den smeltede smør hældes forsigtigt af, sådan at den skilles fra proteinet.2 æg deles (æggehviderne bruges andetsteds). Æggeblommer, sennep og 1-2 spsk. vand piskes skummende over et varmt vandbad. Den lunkne smør hældes i en tynd stråle under omrøring, og der røres videre, til saucen har sat sig. Smag til med salt, peber og citronsaft, og hold den varm. I mellemtiden slås de resterende æg enkeltvis ud i en opøser. Lad dem efter hinanden glide ned i det kogende eddikevand. Lad dem pochere i vandet i 3-4 min. Tag dem op og lad dem dryppe godt af.I mellemtiden ristes toasten, og skinken lægges på. Læg et æg på hver, hvorefter lidt sauce hældes over. Strø forårsløg på, og servér straks.

salt
eddike: 2 spsk.
smør: 175 g
æg: 6
sennep: 1 knsp.
peber
brun farin: 1 stk.
toastbrød: 4 skive
røget skinke: 8 skive
forårsløg: 1 spsk.
Eggs Benedict

Feedback

How did you like cooking with us?

Næringsindhold

Fedt47 g Kulhydrater11 g Protein20 g kcal564 g kJ2362 g

Måske kan du også lide ...

Havregrynskiks med skyrdip

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Havregrynskiks med skyrdip
33 min
(3)
Hurtigt morgenbrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Hurtigt morgenbrød
10 min
(5)
Paleoboller med kanel

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Paleoboller med kanel
10 min
(5)
Morgenbrød uden mel, stivelse og gluten

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Morgenbrød uden mel, stivelse og gluten
20 min
(2)
Bagt morgengrød med bær

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Bagt morgengrød med bær
15 min
(0)
Nøddecreme

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Nøddecreme
20 min
(15)
Chai-havregrød med tranebær og friske frugter

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Chai-havregrød med tranebær og friske frugter
25 min
(0)
Blåbæryoghurt

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Blåbæryoghurt
10 min
(0)
Grøntsagsomelet

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Grøntsagsomelet
15 min
(6)
Morgenmad med æg, avokado og kalkunpålæg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Morgenmad med æg, avokado og kalkunpålæg
10 min
(5)
Morgenjuice

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Morgenjuice
10 min
(2)
Mysli med pære og valnødder

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Mysli med pære og valnødder
15 min
(1)
Chai-te

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Chai-te
30 min
(2)
Latte macchiato med vanilje

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Latte macchiato med vanilje
25 min
(0)
Vafler med blåbær og limefløde

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Vafler med blåbær og limefløde
25 min
(1)