
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
løg løg | 2 | ||
blandede rodfrugter blandede rodfrugter | 1,5 kg kg | ||
karry karry | 2 spsk. spsk. | ||
smør smør | 1 spsk. spsk. | ||
bouillon
bouillon (hønse- eller grønsagsbouillonpo) | 1,2 l l | ||
kokosmælk kokosmælk | 1 dåser dåse | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
skinker
skinke (bondeskinke) | 100 g g | ||
basilikum basilikum | 1 bundter bundt |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteEfterårssuppe med karry og rodfrugter
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Rodfrugter er en klar efterårsfavorit og kan med fordel blive brugt i skønne supper. Prøv vores cremede efterårssuppe med karry og rodfrugter, som er nem at lave, fylder godt i maven og smager hamrende godt – en sand vinder, når aftensmaden skal laves. God fornøjelse!
Skræl løg og rodfrugter, og skær det hele i tern.
Rist karry i fedtstoffet i en stor gryde, Tilsæt løg og rodfrugter og vend det hele godt sammen. Tilsæt bouillon - det er vigtigt, at det hele er dækket.
Lad det koge under låg i 30 minutter. Når alt er meget mørt, tager du 4 små portioner af de kogte rodfrugter fra og holder dem lune.
Resten blendes med en stavblender til en tyk og cremet suppe. Blend kokosmælken i suppen og varm den forsigtigt op. Smag til med salt og peber.
Skær skinken i strimler, og rist dem i lidt fedtstof på en pande til de er gyldne og sprøde.
Server suppen med de kogte rodfrugtstykker sprøde skinkestrimler på toppen. Pynt evt. med friske basilikumblade eller en anden krydderurt og server med godt brød til.