Super frisk. Til Lidl Pris
Döner med lam

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

500 g g lammefileter lammefilet
(optøet, hvis fra frost)
1 hvidløgsfed hvidløgsfed
(stort)
4 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
1 tsk. tsk. paprikapulver paprikapulver
1 tsk. tsk. tørret oregano tørret oregano
1 knsp. knsp. stødt spidskommen stødt spidskommen
1 knsp. knsp. stødt koriander stødt koriander
1 knsp. knsp. cayennepeber cayennepeber
200 g g agurker agurk
200 g g tomater tomat
1 løg løg
salt salt
100 g g hvidkål hvidkål
200 g g creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum
2 - 3 tsk. tsk. chilipasta chilipasta
(stærk)
tzatziki tzatziki
(til servering efter behov)
pitabrød pitabrød
(eller fladbrød)

Döner med lam

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

45 min
(9)

Sådan gør du

Vask fileten, dup den tør, hvis nødvendigt skæres senerne væk, og fileten skæres i 2-3 cm. tykke stykker. Pil hvidløgsfedet, og hak det. Omrør det med olie og krydderier, og tilsæt lammefileten. Lad det stå i køleskabet i mindst 2 timer. Skræl agurken, halver den, fjern kernerne, og skær den i tern. Vask tomaterne, halvér dem, fjern kernerne og skær også dem i tern. Pil løget, og skær den i fine ringe. Vask kålen, høvl den i tynde striber, og ælt det en smule. Omrør creme fraiche med chilipasta, og smag til med salt. Rist pitabrødene eller brødet let i ovnen. Hæld lammefileten og marinaden i en varm pande, og steg det sprødt under lejlighedsvis omrøring i ca. 8 min. Salt det. Skær pitabrødene halvt op, og smør dem med chilicremen. Hæld kød og grøntsager i, og server med tzatziki efter behov.

Næringsindhold

Fedt30 g Kulhydrater46 g Protein35 g kcal631 kJ2645