Super frisk. Til Lidl Pris
Döner med lam

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

lammefileter lammefilet
(optøet, hvis fra frost)
500 g g
hvidløgsfed hvidløgsfed
(stort)
1
olivenolie olivenolie4 spsk. spsk.
paprikapulver paprikapulver1 tsk. tsk.
tørret oregano tørret oregano1 tsk. tsk.
stødt spidskommen stødt spidskommen1 knsp. knsp.
stødt koriander stødt koriander1 knsp. knsp.
cayennepeber cayennepeber1 knsp. knsp.
agurker agurk200 g g
tomater tomat200 g g
løg løg1
salt salt
hvidkål hvidkål100 g g
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum200 g g
chilipasta chilipasta
(stærk)
2 - 3 tsk. tsk.
tzatziki tzatziki
(til servering efter behov)
pitabrød pitabrød
(eller fladbrød)

Döner med lam

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

45 min
(22)

Opskriften

Vask fileten, dup den tør, hvis nødvendigt skæres senerne væk, og fileten skæres i 2-3 cm. tykke stykker. Pil hvidløgsfedet, og hak det. Omrør det med olie og krydderier, og tilsæt lammefileten. Lad det stå i køleskabet i mindst 2 timer. Skræl agurken, halver den, fjern kernerne, og skær den i tern. Vask tomaterne, halvér dem, fjern kernerne og skær også dem i tern. Pil løget, og skær den i fine ringe. Vask kålen, høvl den i tynde striber, og ælt det en smule. Omrør creme fraiche med chilipasta, og smag til med salt. Rist pitabrødene eller brødet let i ovnen. Hæld lammefileten og marinaden i en varm pande, og steg det sprødt under lejlighedsvis omrøring i ca. 8 min. Salt det. Skær pitabrødene halvt op, og smør dem med chilicremen. Hæld kød og grøntsager i, og server med tzatziki efter behov.

Næringsindhold

Fedt30 g Kulhydrater46 g Protein35 g kcal631 kJ2645