
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
chilipebere chilipeber | 1 | ||
pinjekerner pinjekerner | 25 g g | ||
rørsukker rørsukker | 10 g g | ||
salt salt | |||
gedefriskost gedefriskost | 150 g g | ||
appelsinerskal appelsinskal | 1 knsp. knsp. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteDip med frisk gedeost og krydrede pinjekerner
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
1 rød chilipeber skylles, udkernes og hakkes.
Pinjekernerne ristes let på en tør pande.
Rørsukker drysses over og der krydres med hakket chili og salt.
Lad blandingen karamellisere under let omrøring.
Hæld blandingen ud på et stykke bagepapir til afkøling og hak den derefter groft.Umiddelbart inden servering røres gedeosten op med revet appelsinskal, hvorefter pinjekerne-karamelblandingen iblandes.