
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
aspargeskartofler aspargeskartofler | 1 kg kg | ||
smør smør | 3 spsk. spsk. | ||
hvidløg hvidløg | 3 fed fed | ||
purløg
purløg (frisk) | 1 spsk. spsk. | ||
dild
dild (frisk) | 2 spsk. spsk. | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
makrelfileter
makrelfileter (fx pebermakrelfileter) | 4 |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteDildkartofler med hvidløg og røget pebermakrel
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Vask og skrub kartoflerne, og del dem i halve. Kom dem i saltet vand og lad dem koge i ca. 15 minutter til de er møre.
Lun evt. pebermakrellerne i en 175° varm ovn i 5 minutter.
Smelt smørret og tilsæt hvidløg skåret i tynde skiver. Hæld vandet fra kartoflerne, og tilsæt det smeltede smør med hvidløg samt hakket dild og purløg. Vend alt grundigt sammen, og servér som tilbehør til de lune makrelfileter.