Super frisk. Til Lidl Pris
Dildkartofler med hvidløg og røget pebermakrel

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 kg kg aspargeskartofler aspargeskartofler
3 spsk. spsk. smør smør
3 fed fed hvidløg hvidløg
1 spsk. spsk. purløg purløg
(frisk)
2 spsk. spsk. dild dild
(frisk)
Salt og peber Salt og peber
4 makrelfileter makrelfileter
(fx pebermakrelfileter)

Dildkartofler med hvidløg og røget pebermakrel

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(3)

Sådan gør du

Vask og skrub kartoflerne, og del dem i halve. Kom dem i saltet vand og lad dem koge i ca. 15 minutter til de er møre.

Lun evt. pebermakrellerne i en 175° varm ovn i 5 minutter.

Smelt smørret og tilsæt hvidløg skåret i tynde skiver. Hæld vandet fra kartoflerne, og tilsæt det smeltede smør med hvidløg samt hakket dild og purløg. Vend alt grundigt sammen, og servér som tilbehør til de lune makrelfileter.