
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 kg kg | asparges asparges | ||
3 spsk spsk | smør smør | ||
2 fed fed | hvidløg hvidløg | ||
1 spsk spsk | purløg purløg | ||
2 spsk spsk | dild dild | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
4 | makrelfileter makrelfileter |
Dildkartofler med hvidløg og røget pebermakrel
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:20
min
(6)
Sådan gør du
Vask og skrub kartoflerne, og del dem i halve. Kom dem i saltet vand og lad dem koge i ca. 15 minutter til de er møre.
Lun evt. pebermakrellerne i en 175° varm ovn i 5 minutter.
Smelt smørret og tilsæt hvidløg skåret i tynde skiver. Hæld vandet fra kartoflerne, og tilsæt det smeltede smør med hvidløg samt hakket dild og purløg. Vend alt grundigt sammen, og servér som tilbehør til de lune makrelfileter.