Super frisk. Til Lidl Pris
Det gode knæk – knækbrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 dl dl hørfrø hørfrø
(sættes i blød i min. 1 time i 1 dl vand)
1 dl dl sesamfrø sesamfrø
1 dl dl solsikkekerner solsikkekerner
1 dl dl havregryn havregryn
1 dl dl olivenolie olivenolie
2 dl dl vand vand
1 tsk. tsk. bagepulver bagepulver
1 tsk. tsk. salt salt

Det gode knæk - knækbrød

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(10)

Sådan gør du

Bland alle ingredienser til en samlet masse i en skål. Placer halvdelen af dejen på et stykke bagepapir. Læg et andet stykke bagepapir over og udrul dejen til en flad pandekage med en kagerulle. Du ruller ovenpå bagepapiret (at rulle på selve dejen er ikke muligt, da den er så klistret). Gentag med den anden halvdel af dejen. Så fjerner du det øverste stykke bagepapir fra ”pandekagerne” og opdeler dem i passende stykker med en skarp kniv, evt. en pizzakniv. Sæt det hele i ovnen i 20 min. ved 180 grader. Knækbrødene afkøles på en brødrist og opbevares i et lufttæt glas eller en kagedåse.TipsVarier de frø, du tilsætter. Anvend fx kun græskarkerner.Udarbejdet af Birgitte Nymann