Super frisk. Til Lidl Pris
Det gode knæk – knækbrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

hørfrø hørfrø
(sættes i blød i min. 1 time i 1 dl vand)
1 dl dl
sesamfrø sesamfrø1 dl dl
solsikkekerner solsikkekerner1 dl dl
havregryn havregryn1 dl dl
olivenolie olivenolie1 dl dl
vand vand2 dl dl
bagepulver bagepulver1 tsk. tsk.
salt salt1 tsk. tsk.

Det gode knæk - knækbrød

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(18)

Opskriften

Bland alle ingredienser til en samlet masse i en skål. Placer halvdelen af dejen på et stykke bagepapir. Læg et andet stykke bagepapir over og udrul dejen til en flad pandekage med en kagerulle. Du ruller ovenpå bagepapiret (at rulle på selve dejen er ikke muligt, da den er så klistret). Gentag med den anden halvdel af dejen. Så fjerner du det øverste stykke bagepapir fra ”pandekagerne” og opdeler dem i passende stykker med en skarp kniv, evt. en pizzakniv. Sæt det hele i ovnen i 20 min. ved 180 grader. Knækbrødene afkøles på en brødrist og opbevares i et lufttæt glas eller en kagedåse.TipsVarier de frø, du tilsætter. Anvend fx kun græskarkerner.Udarbejdet af Birgitte Nymann