
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
hørfrø
hørfrø (sættes i blød i min. 1 time i 1 dl vand) | 1 dl dl | ||
sesamfrø sesamfrø | 1 dl dl | ||
solsikkekerner solsikkekerner | 1 dl dl | ||
havregryn havregryn | 1 dl dl | ||
olivenolie olivenolie | 1 dl dl | ||
vand vand | 2 dl dl | ||
bagepulver bagepulver | 1 tsk. tsk. | ||
salt salt | 1 tsk. tsk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteDet gode knæk - knækbrød
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Bland alle ingredienser til en samlet masse i en skål. Placer halvdelen af dejen på et stykke bagepapir. Læg et andet stykke bagepapir over og udrul dejen til en flad pandekage med en kagerulle. Du ruller ovenpå bagepapiret (at rulle på selve dejen er ikke muligt, da den er så klistret). Gentag med den anden halvdel af dejen. Så fjerner du det øverste stykke bagepapir fra ”pandekagerne” og opdeler dem i passende stykker med en skarp kniv, evt. en pizzakniv. Sæt det hele i ovnen i 20 min. ved 180 grader. Knækbrødene afkøles på en brødrist og opbevares i et lufttæt glas eller en kagedåse.TipsVarier de frø, du tilsætter. Anvend fx kun græskarkerner.Udarbejdet af Birgitte Nymann