Super frisk. Til Lidl Pris
Dessertkugler med rødbede og mørk chokolade

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

100 g g rødbeder rødbede
100 g g mørk chokolade mørk chokolade
(70%)
75 g g kokosmælk kokosmælk
2 spsk. spsk. akaciehonning akaciehonning
kakaopulver kakaopulver
(mørkt kakaopulver)

Dessertkugler med rødbede og mørk chokolade

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

50 min
(1)

Sådan gør du

Skræl rødbederne, og pak dem ind i stanniol. Bag dem ved 180 °C i ovnen, til de er møre. Blend dem til en glat puré.Smelt chokoladen i en lille gryde ved svag-medium varme. Tilsæt akaciehonning og kokosmælk (den tykke del). Rør rødbedepuréen og chokoladeblandingen grundigt sammen. Sæt den på køl i ca. 30 min. Konsistensen skal være fast. Rul 12 dessertkugler af massen. Top med kakaopulveret. Sæt dem på køl indtil servering.