
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
100 g g | rødbeder rødbede | ||
100 g g | mørk chokolade
mørk chokolade ((70%)) | ||
75 g g | kokosmælk kokosmælk | ||
2 spsk spsk | akaciehonning akaciehonning | ||
kakaopulver
kakaopulver ((mørkt kakaopulver)) |
Dessertkugler med rødbede og mørk chokolade
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:50
min
(0)
Sådan gør du
Skræl rødbederne, og pak dem ind i stanniol. Bag dem ved 180 °C i ovnen, til de er møre. Blend dem til en glat puré.Smelt chokoladen i en lille gryde ved svag-medium varme. Tilsæt akaciehonning og kokosmælk (den tykke del). Rør rødbedepuréen og chokoladeblandingen grundigt sammen. Sæt den på køl i ca. 30 min. Konsistensen skal være fast. Rul 12 dessertkugler af massen. Top med kakaopulveret. Sæt dem på køl indtil servering.