
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
rødbeder rødbede | 100 g g | ||
mørk chokolade
mørk chokolade (70%) | 100 g g | ||
kokosmælk kokosmælk | 75 g g | ||
akaciehonning akaciehonning | 2 spsk. spsk. | ||
kakaopulver
kakaopulver (mørkt kakaopulver) |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteDessertkugler med rødbede og mørk chokolade
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skræl rødbederne, og pak dem ind i stanniol. Bag dem ved 180 °C i ovnen, til de er møre. Blend dem til en glat puré.Smelt chokoladen i en lille gryde ved svag-medium varme. Tilsæt akaciehonning og kokosmælk (den tykke del). Rør rødbedepuréen og chokoladeblandingen grundigt sammen. Sæt den på køl i ca. 30 min. Konsistensen skal være fast. Rul 12 dessertkugler af massen. Top med kakaopulveret. Sæt dem på køl indtil servering.