Super frisk. Til Lidl Pris
Curry med søde kartofler og kokos

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

auberginer aubergine
(ca. 100 g)
0,5
olivenolie olivenolie2 spsk. spsk.
salt salt
løg løg1
hvidløg hvidløg2 fed fed
ingefær ingefær
(ca. 10 g)
2 cm cm
fritureolie fritureolie
(fx. kokosolie)
2 spsk. spsk.
karry karry
(stærk karry)
1,5 spsk. spsk.
gurkemeje gurkemeje1 spsk. spsk.
stødt spidskommen stødt spidskommen1 spsk. spsk.
hakkede tomater hakkede tomater2 dåser dåse
kokosmælk kokosmælk1 dåser dåse
søde kartofler sød kartoffel
(ca. 200 g)
2 - 3
grønne bønner grønne bønner200 g g
limes saft lime saft
chilisauce chilisauce
mynte mynte
kokus kokus3 spsk. spsk.
ris ris
(valgfrit)

Curry med søde kartofler og kokos

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:10 t
(26)

Opskriften

Skær auberginen i tern. Vend dem i olivenolie og salt og bred dem ud på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 20 minutter. Pil løg og hvidløg, skræl ingefær og hak det hele fint. Varm olie op i en stor gryde. Svits løg, hvidløg og ingefær i olien og tilsæt karry, gurkemeje og spidskommen. Lad krydderierne brænde en smule af, inden de hakkede tomater tilsættes. Lad tomaterne koge med i ca. 10 minutter og tilsæt derefter kokosmælk. Skræl de søde kartofler og skær dem i mundrette tern - kom dem i gryden og lad det hele simre i ca. 40 minutter, eller til kartoflerne er møre. Kog evt. ris. Kom bønnerne og de bagte auberginer i gryden og lad dem simre med i ca. 3-4 minutter. Smag retten til med limesaft, salt og evt. en smule chilisauce. Fordel retten i skåle og top med ristet kokos og frisk mynte. Du kan sagtens servere kogte ris til retten.

Opskriften er bragt i samarbejde med Økologisk Landsforening. Læs mere påiloveøko.dk/opskrifter