Super frisk. Til Lidl Pris
Curry med søde kartofler og kokos

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

0,5 auberginer aubergine
(ca. 100 g)
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
salt salt
1 løg løg
2 fed fed hvidløg hvidløg
2 cm cm ingefær ingefær
(ca. 10 g)
2 spsk. spsk. fritureolie fritureolie
(fx. kokosolie)
1,5 spsk. spsk. karry karry
(stærk karry)
1 spsk. spsk. gurkemeje gurkemeje
1 spsk. spsk. stødt spidskommen stødt spidskommen
2 dåser dåse hakkede tomater hakkede tomater
1 dåser dåse kokosmælk kokosmælk
2 - 3 søde kartofler sød kartoffel
(ca. 200 g)
200 g g grønne bønner grønne bønner
limes saft lime saft
chilisauce chilisauce
mynte mynte
3 spsk. spsk. kokus kokus
ris ris
(valgfrit)

Curry med søde kartofler og kokos

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:10 t
(13)

Sådan gør du

Skær auberginen i tern. Vend dem i olivenolie og salt og bred dem ud på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 20 minutter. Pil løg og hvidløg, skræl ingefær og hak det hele fint. Varm olie op i en stor gryde. Svits løg, hvidløg og ingefær i olien og tilsæt karry, gurkemeje og spidskommen. Lad krydderierne brænde en smule af, inden de hakkede tomater tilsættes. Lad tomaterne koge med i ca. 10 minutter og tilsæt derefter kokosmælk. Skræl de søde kartofler og skær dem i mundrette tern - kom dem i gryden og lad det hele simre i ca. 40 minutter, eller til kartoflerne er møre. Kog evt. ris. Kom bønnerne og de bagte auberginer i gryden og lad dem simre med i ca. 3-4 minutter. Smag retten til med limesaft, salt og evt. en smule chilisauce. Fordel retten i skåle og top med ristet kokos og frisk mynte. Du kan sagtens servere kogte ris til retten.

Opskriften er bragt i samarbejde med Økologisk Landsforening. Læs mere påiloveøko.dk/opskrifter