
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
dadeltomater dadeltomater | 100 g g | |
avocadoer avocado | 0,5 | |
mangoer mango | 0,5 | |
koriander koriander | 4 kviste kvist | |
limessaft limesaft | 2 spsk. spsk. | |
cantaloupe melon cantaloupe melon | 100 g g | |
kogt skinke kogt skinke | 80 g g | |
basilikum basilikum | 4 kviste kvist | |
flødeost flødeost | 50 g g | |
agurker agurk | 100 g g | |
spinat spinat | 1 håndfulde håndfuld | |
røget laks røget laks | 4 skiver skive | |
brød brød | 12 skiver skive | |
olivenolie olivenolie | 8 spsk. spsk. | |
Salt og peber Salt og peber |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCrostini - ristede brødskiver
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skyl og hak tomater og koriander fint. Fjern sten og skrællen fra avocadoen og hak den i tern. Skær mangoens kød i tern. Bland tomater, mango og avocado med limesaft. Smag til med salt og peber.
Skræl og skær melonen i skiver. Skyl basilikum og skær i strimler. Sæt til side.
Halver agurken på langs og skær den i tynde strimler. Skyl og afdryp spinaten.
Pensl brødskiverne med olie og rist dem på en varm pande på begge sider, indtil de er gyldenbrune.
Anret 4 skiver af brødet med tomat-, avocado- og mangoblandingen.
Anret 4 skiver med skinke, melon og basilikum.
Fordel flødeost på 4 skiver. Top med agurk, spinat og røget laks.