Crêpes med bananer og orangeskum

Crêpes med bananer og orangeskum image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 50 min

Ingredienser

8 stk.
    • 75   g smør
    • 4   æg
    • 3   dl mælk
    • 125   g mel
    • 100   g rørsukker
    • 1   knsp. salt
    • 3   bananer
    •   citroner saften af 1 citron
    • 1   dl appelsinsaft
    • 20   g mørk chokolade

Forberedelse

    Crêpes

  1. Smelt 25 g smør og afkøl det let.

  2. Tilsæt 2 æg og mælken.

  3. Lidt efter lidt røres mel, 50 g sukker og salt i. Lad dejen hvile i 20 min.

  4. Kom lidt smør en pande med belægning, og bag heri 8 tynde crêpes. Disse holdes varme til serveringen.

  5. Orangeskum

  6. Skræl bananerne, skær dem i skiver og bland dem med citronsaften - gem dog 1 spiseskefuld.

  7. Resten af æggene deles. Æggeblommerne piskes tyk og cremet over vandbad med det resterende sukker.

  8. Appelsinjuicen og resten af citronsaften hældes langsom i under piskning. Pisk op til en skummende masse.

  9. Anretning

  10. Læg bananerne på crêpene og fordel orangeskummet herpå.

  11. Klap crêpene sammen og pynt med fintrevet chokolade.