
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
smør smør | 75 g g | ||
æg æg | 4 | ||
mælk mælk | 3 dl dl | ||
mel mel | 125 g g | ||
rørsukker rørsukker | 100 g g | ||
salt salt | 1 knsp. knsp. | ||
bananer banan | 3 | ||
citroner
citron (saften af 1 citron) | |||
appelsinersaft appelsinsaft | 1 dl dl | ||
mørk chokolade mørk chokolade | 20 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteCrêpes med bananer og orangeskum
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Crêpes
- Smelt 25 g smør og afkøl det let.
- Tilsæt 2 æg og mælken.
- Lidt efter lidt røres mel, 50 g sukker og salt i. Lad dejen hvile i 20 min.
- Kom lidt smør en pande med belægning, og bag heri 8 tynde crêpes. Disse holdes varme til serveringen.
Orangeskum
- Skræl bananerne, skær dem i skiver og bland dem med citronsaften - gem dog 1 spiseskefuld.
- Resten af æggene deles. Æggeblommerne piskes tyk og cremet over vandbad med det resterende sukker.
- Appelsinjuicen og resten af citronsaften hældes langsom i under piskning. Pisk op til en skummende masse.
Anretning
- Læg bananerne på crêpene og fordel orangeskummet herpå.
- Klap crêpene sammen og pynt med fintrevet chokolade.