
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
280 g g | kyllingebryster kyllingebryst | ||
1 | løg løg | ||
2 fed fed | hvidløg hvidløg | ||
250 ml ml | madlavningsfløde madlavningsfløde | ||
500 ml ml | mornaysauce mornaysauce | ||
1 | bouillon
bouillon (evt.) | ||
300 g g | pasta pasta | ||
1 | broccoli broccoli | ||
500 g g | ærter ært | ||
200 g g | revet ost revet ost | ||
fritureolie fritureolie | |||
basilikum
basilikum (evt.) | |||
Salt og peber Salt og peber |
Cremet kylling med pasta og grønt
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Kog pasta i 1 minut kortere end beskrevet på posen. Skær kylling i tern på ca. 2x2 cm, og brun dem i olie i en stor gryde. Tag kyllingestykkerne op og stil dem til side. Svits løg i samme fedtstof til de er klare, og tilsæt presset hvidløg, mornaysauce, madlavningsfløde og bouillonterning. Del broccoli i små buketter, og kom dem i saucen sammen med de frosne ærter. Lad saucen koge op, og lad den simre i 5 minutter. Hæld vandet fra den kogte pasta, kom pastaen i saucen sammen med kyllingestykkerne og lad det simre 3-4 minutter. Vend revet ost i, smag til med salt og peber og servér straks.