Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
kyllingebryster kyllingebryst | 280 g g | |
løg løg | 1 | |
hvidløg hvidløg | 2 fed fed | |
madlavningsfløde madlavningsfløde | 250 ml ml | |
mornaysauce mornaysauce | 500 ml ml | |
bouillon
bouillon (evt.) | 1 | |
pasta pasta | 300 g g | |
broccoli broccoli | 1 | |
ærter ært | 500 g g | |
revet ost revet ost | 200 g g | |
fritureolie fritureolie | ||
basilikum
basilikum (evt.) | ||
Salt og peber Salt og peber |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCremet kylling med pasta og grønt
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Kog pasta i 1 minut kortere end beskrevet på posen. Skær kylling i tern på ca. 2x2 cm, og brun dem i olie i en stor gryde. Tag kyllingestykkerne op og stil dem til side. Svits løg i samme fedtstof til de er klare, og tilsæt presset hvidløg, mornaysauce, madlavningsfløde og bouillonterning. Del broccoli i små buketter, og kom dem i saucen sammen med de frosne ærter. Lad saucen koge op, og lad den simre i 5 minutter. Hæld vandet fra den kogte pasta, kom pastaen i saucen sammen med kyllingestykkerne og lad det simre 3-4 minutter. Vend revet ost i, smag til med salt og peber og servér straks.