Super frisk. Til Lidl Pris
Opskrift for cremet kylling med pasta og grønt fra Lidl

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

280 g g kyllingebryster kyllingebryst
1 løg løg
2 fed fed hvidløg hvidløg
250 ml ml madlavningsfløde madlavningsfløde
500 ml ml mornaysauce mornaysauce
1 bouillon bouillon
(evt.)
300 g g pasta pasta
1 broccoli broccoli
500 g g ærter ært
200 g g revet ost revet ost
fritureolie fritureolie
basilikum basilikum
(evt.)
Salt og peber Salt og peber

Cremet kylling med pasta og grønt

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

35 min
(36)

Sådan gør du

Kog pasta i 1 minut kortere end beskrevet på posen. Skær kylling i tern på ca. 2x2 cm, og brun dem i olie i en stor gryde. Tag kyllingestykkerne op og stil dem til side. Svits løg i samme fedtstof til de er klare, og tilsæt presset hvidløg, mornaysauce, madlavningsfløde og bouillonterning. Del broccoli i små buketter, og kom dem i saucen sammen med de frosne ærter. Lad saucen koge op, og lad den simre i 5 minutter. Hæld vandet fra den kogte pasta, kom pastaen i saucen sammen med kyllingestykkerne og lad det simre 3-4 minutter. Vend revet ost i, smag til med salt og peber og servér straks.