
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
kyllingebryster kyllingebryst | 280 g g | ||
løg løg | 1 | ||
hvidløg hvidløg | 2 fed fed | ||
madlavningsfløde madlavningsfløde | 250 ml ml | ||
mornaysauce mornaysauce | 500 ml ml | ||
bouillon
bouillon (evt.) | 1 | ||
pasta pasta | 300 g g | ||
broccoli broccoli | 1 | ||
ærter ært | 500 g g | ||
revet ost revet ost | 200 g g | ||
fritureolie fritureolie | |||
basilikum
basilikum (evt.) | |||
Salt og peber Salt og peber |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteCremet kylling med pasta og grønt
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Kog pasta i 1 minut kortere end beskrevet på posen. Skær kylling i tern på ca. 2x2 cm, og brun dem i olie i en stor gryde. Tag kyllingestykkerne op og stil dem til side. Svits løg i samme fedtstof til de er klare, og tilsæt presset hvidløg, mornaysauce, madlavningsfløde og bouillonterning. Del broccoli i små buketter, og kom dem i saucen sammen med de frosne ærter. Lad saucen koge op, og lad den simre i 5 minutter. Hæld vandet fra den kogte pasta, kom pastaen i saucen sammen med kyllingestykkerne og lad det simre 3-4 minutter. Vend revet ost i, smag til med salt og peber og servér straks.