
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 | løg løg | ||
1 kg kg | jordskokker jordskok | ||
400 g g | kartofler kartoffel | ||
1 spsk. spsk. | tørret timian tørret timian | ||
1,2 l l | bouillon
bouillon (fx hønse- eller grønsagsbouillon) | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
200 g g | varmrøget laks varmrøget laks | ||
1 bundter bundt | purløg
purløg (finthakket) |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteCremet jordskokkesuppe
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Skræl løg, jordskokker og kartofler, og skær dem i mindre stykker, som du kommer i en gryde med timian. Tilsæt bouillon - det er vigtigt, at det hele er dækket.
Lad det koge under låg i 20 minutter. Når alt er meget mørt blendes det hele med en stavblender, til du får en tyk og cremet suppe. Smag til med salt og peber.
Pluk laksen i mindre stykker, og kom dem i suppen sammen med purløg.
Server med godt brød.