Cremet jordskokkesuppe

Cremet jordskokkesuppe image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 35 min

Ingredienser

4 portioner
    • 1   løg
    • 1   kg jordskok
    • 400   g kartofler
    • 1   spsk. tørret timian
    • 1,2   l bouillon fx hønse- eller grønsagsbouillon
    •   salt og peber
    • 200   g varmrøget laks
    • 1   bundt purløg finthakket

Forberedelse

    Jordskokkesuppe er et fantastisk valg, hvis du gerne vil lave en lækker, hjemmelavet suppe på rodfrugter. Vores opskrift er helt ukompliceret og særdeles nem at følge – og så tager det kun 35 minutter indtil du kan servere en velsmagende, cremet jordskokkesuppe for familien eller dine gæster.

    Skræl løg, jordskokker og kartofler, og skær dem i mindre stykker, som du kommer i en gryde med timian. Tilsæt bouillon - det er vigtigt, at det hele er dækket.

    Lad det koge under låg i 20 minutter. Når alt er meget mørt blendes det hele med en stavblender, til du får en tyk og cremet suppe. Smag til med salt og peber.

    Pluk laksen i mindre stykker, og kom dem i suppen sammen med purløg.

    Server med godt brød.