
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
130 g g | rørsukker rørsukker | ||
100 ml ml | mælk mælk | ||
100 g g | piskefløde piskefløde | ||
2 | æg æg | ||
1 | æggeblommer æggeblomme | ||
12 g g | ingefær ingefær | ||
400 g g | moreller morel | ||
1 tsk. tsk. | kartoffelmel kartoffelmel | ||
1 spsk. spsk. | amaretto amaretto |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteCrème brûlée med ingefær- og kirsebærdip
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Kog 60 g sukker, mælk og piskefløde, og lad det herefter afkøle i 10 min. Pisk æg, æggeblomme og 30 g sukker. Vend flødeblandingen heri. Fordel massen i 4 ovnfaste forme, og bag dem i 35 min. i en forvarmet ovn på 150°C. Stil herefter creme bruléerne koldt. Skræl ingefæren, og hak den fint. Kog kirsebær, ingefær og 30 g sukker i 3 min. Bland amaretto heri, jævn blandingen med kartoffelmel, og lad det koge videre i 1 min. Lad ingefær- og kirsebærdippen køle af. Strø creme bruléerne med 10 g sukker, og karamellisér dem kort med en gasbrænder. Lad dem kort køle af, og servér dem herefter med din ingefær- og kirsebærdip.