Super frisk. Til Lidl Pris
Crème brûlée med ingefær- og kirsebærdip

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

130 g g rørsukker rørsukker
100 ml ml mælk mælk
100 g g piskefløde piskefløde
2 æg æg
1 æggeblommer æggeblomme
12 g g ingefær ingefær
400 g g moreller morel
1 tsk. tsk. kartoffelmel kartoffelmel
1 spsk. spsk. amaretto amaretto

Crème brûlée med ingefær- og kirsebærdip

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

60 min
(2)

Sådan gør du

Kog 60 g sukker, mælk og piskefløde, og lad det herefter afkøle i 10 min. Pisk æg, æggeblomme og 30 g sukker. Vend flødeblandingen heri. Fordel massen i 4 ovnfaste forme, og bag dem i 35 min. i en forvarmet ovn på 150°C. Stil herefter creme bruléerne koldt. Skræl ingefæren, og hak den fint. Kog kirsebær, ingefær og 30 g sukker i 3 min. Bland amaretto heri, jævn blandingen med kartoffelmel, og lad det koge videre i 1 min. Lad ingefær- og kirsebærdippen køle af. Strø creme bruléerne med 10 g sukker, og karamellisér dem kort med en gasbrænder. Lad dem kort køle af, og servér dem herefter med din ingefær- og kirsebærdip.