Super frisk. Til Lidl Pris
Creme brulé med ananaskompot

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Kokkelandsholdet
Kokkelandsholdet
Lidl har taget kokkehuen på og indgået et samarbejde med Danmarks knivskarpe Kokkelandshold! Lidl og Kokkelandsholdet vil i samarbejde få danskerne tilbage i køkkenet, så der kan komme god hjemmelavet mad på bordet ude i de danske køkkener. Opskrifterne er udviklet med henblik på at give inspiration og ideer til, hvordan man bruger nogle af Danmarks mange lækre råvarer.

Ingredienser

4 Crème brûlée Crème brûlée
(fx. Deluxe Crème Brûlée)
500 g g ananaser ananas
(uden skræl)
200 g g sukker sukker
2,5 dl dl vand vand
1 citroner citron
(saften)
1 vaniljestænger vaniljestang
10 blade blad citronmelisse citronmelisse

Creme brulé med ananaskompot

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(1)

Sådan gør du

Den klassiske franske dessert creme brulé består af en bagt creme med et sprødt låg af karamelliseret sukker. Bank hul i den sprøde karamel med skeen, og nyd den cremede dessert med en frisk ananaskompot toppet med frisk citronmelisse.

Skær ananas i små tern, og kom dem i en skål.

Kog vand og sukker op til sukkeret er opløst. Lad lagen køle let af, og tilsæt citronsaft og vaniljekorn. Lad det køle af.

Ved servering: Klargør Deluxe Crème Brûlée som beskrevet på pakken.

Anret med ananaskompot ved siden af, og top op med finstrimlet citronmelisse.