Den klassiske franske dessert creme brulé består af en bagt creme med et sprødt låg af karamelliseret sukker. Bank hul i den sprøde karamel med skeen, og nyd den cremede dessert med en frisk ananaskompot toppet med frisk citronmelisse.
Creme brulé med ananaskompot
Ingredienser
4
portioner
-
- 4 crème brûlée fx. Deluxe Crème Brûlée
- 500 g ananaser uden skræl
- 200 g sukker
- 2,5 dl vand
- 1 citron saften
- 1 vaniljestang
- 10 blade citronmelisse
Forberedelse
Skær ananas i små tern, og kom dem i en skål.
Kog vand og sukker op til sukkeret er opløst. Lad lagen køle let af, og tilsæt citronsaft og vaniljekorn. Lad det køle af.
Ved servering: Klargør Deluxe Crème Brûlée som beskrevet på pakken.
Anret med ananaskompot ved siden af, og top op med finstrimlet citronmelisse.