
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen

Kokkelandsholdet
Lidl har taget kokkehuen på og indgået et samarbejde med Danmarks knivskarpe Kokkelandshold! Lidl og Kokkelandsholdet vil i samarbejde få danskerne tilbage i køkkenet, så der kan komme god hjemmelavet mad på bordet ude i de danske køkkener.
Opskrifterne er udviklet med henblik på at give inspiration og ideer til, hvordan man bruger nogle af Danmarks mange lækre råvarer.
Ingredienser
Crème brûlée
Crème brûlée (fx. Deluxe Crème Brûlée) | 4 | |
ananaser
ananas (uden skræl) | 500 g g | |
sukker sukker | 200 g g | |
vand vand | 2,5 dl dl | |
citroner
citron (saften) | 1 | |
vaniljestænger vaniljestang | 1 | |
citronmelisse citronmelisse | 10 blade blad |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCreme brulé med ananaskompot
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Den klassiske franske dessert creme brulé består af en bagt creme med et sprødt låg af karamelliseret sukker. Bank hul i den sprøde karamel med skeen, og nyd den cremede dessert med en frisk ananaskompot toppet med frisk citronmelisse.
Skær ananas i små tern, og kom dem i en skål.
Kog vand og sukker op til sukkeret er opløst. Lad lagen køle let af, og tilsæt citronsaft og vaniljekorn. Lad det køle af.
Ved servering: Klargør Deluxe Crème Brûlée som beskrevet på pakken.
Anret med ananaskompot ved siden af, og top op med finstrimlet citronmelisse.