Creme brulé med ananaskompot

kokkelandsholdet
kokkelandsholdet
Creme brulé med ananaskompot image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 20 min

Ingredienser

4 portioner
    • 4   crème brûlée fx. Deluxe Crème Brûlée
    • 500   g ananaser uden skræl
    • 200   g sukker
    • 2,5   dl vand
    • 1   citron saften
    • 1   vaniljestang
    • 10   blade citronmelisse

Forberedelse

    Den klassiske franske dessert creme brulé består af en bagt creme med et sprødt låg af karamelliseret sukker. Bank hul i den sprøde karamel med skeen, og nyd den cremede dessert med en frisk ananaskompot toppet med frisk citronmelisse.

    Skær ananas i små tern, og kom dem i en skål.

    Kog vand og sukker op til sukkeret er opløst. Lad lagen køle let af, og tilsæt citronsaft og vaniljekorn. Lad det køle af.

    Ved servering: Klargør Deluxe Crème Brûlée som beskrevet på pakken.

    Anret med ananaskompot ved siden af, og top op med finstrimlet citronmelisse.