
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
mandariner
mandarin (á ca. 100 g) | 8 | |
røde chilier rød chili | 1 | |
citronersaft citronsaft | 2 spsk. spsk. | |
sukker sukker | 4 spsk. spsk. | |
maizena maizena | 1 - 2 tsk. tsk. | |
hvedemel hvedemel | 100 g g | |
salt salt | 1 knsp. knsp. | |
æg æg | 1 | |
mælk mælk | 1,25 dl dl | |
vand vand | 1,25 dl dl | |
mørk chokolade mørk chokolade | 50 g g | |
solsikkeolie solsikkeolie | 1 - 2 spsk. spsk. |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listChoko-crêpes med chili-mandariner
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- 4 mandariner fileteres og saften herfra opsamles. De resterende frugter presses.
- Skyl chilien, tag kernerne ud og hak den fint.
- Mandarin- og citronsaften koges op sammen med 2 spsk. sukker og chili.
- Maizena røres op med en smule vand og saften jævnes en smule.
- Læg mandarinfileterne i og lad det køle af.
- Mel, den resterende sukker og salt blandes.
- Æg, mælk og vand tilsættes, og det hele røres glat.
- Lad det hvile i ca. 30 minutter.
- Riv chokoladen fint og bland den i dejen.
- Pensel en stor pande med belægning med olie og varm den op.
- Efter hinanden bages 4 tynde pandekager 2-3 minutter på hver side. Med jævne mellemrum tørres panden af med køkkenrulle og pensles på ny med olie.
- Anret pandekagerne med mandarinerne.