Super frisk. Til Lidl Pris
Chili sin carne med øl, chokolade og kanel

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Chili sin carne

2 spsk. spsk. olie olie
2 rødløg rødløg
4 fed fed hvidløg hvidløg
1 røde peberfrugter rød peberfrugt
1 squash squash
1 spsk. spsk. tomatpuré tomatpuré
2 tsk. tsk. stødt spidskommen stødt spidskommen
1 - 2 tsk. tsk. chilipulver chilipulver
1 tsk. tsk. stødt kanel stødt kanel
1 tsk. tsk. oregano oregano
15 g g krydderurter krydderurt
(100% (eller 1 spsk mørk kakao))
2 dåser dåse hakkede tomater hakkede tomater
2 spsk. spsk. syltede jalapenos syltede jalapenos
1 dl dl mørk øl mørk øl
1 spsk. spsk. brun farin brun farin
(eller kokossukker)
250 g g kidneybønner kidneybønner
(kogte)
250 g g kikærter kikærter
(eller sorte bønner)
150 g g frosne majskerner frosne majskerner
Salt og peber Salt og peber

Topping

1 røde chilier rød chili
1 avokadoer avokado
(i tern)
8 spsk. spsk. creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum
1 bundter bundt koriander koriander
ris ris
(valgfrit)

Chili sin carne med øl, chokolade og kanel

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

25 min
(5)

Sådan gør du

Chili sin carneHak rødløg og hvidløg fint. Skær peberfrugt og squash ud i små tern og svits det hele i olie i en gryde sammen med tomatpure. Tilsæt spidskommen, oregano, chilipulver og kanel og svits yderligere 2 minutter. Tilsæt chokolade, hakkede tomater, jalapenos og øl og lad det hele simre ved middelvarme i ca. 1 ½ time - blend det hele til en ensartet sauce og smag til med salt, farin eller kokossukker og evt. mere chili. Kog evt. ris. Kom bønner og majs i og lad retten simre, yderligere 30 minutter, og smag til med salt og peber og evt. mere chili.

ToppingAnret gryderetten i skåle og top med frisk, rød chili, tern af avocado, creme fraiche og masser af koriander. Du kan sagtens servere ris til din chili sin carne.

Opskriften er bragt i samarbejde med Økologisk Landsforening. Læs mere påiloveøko.dk/opskrifter