Super frisk. Til Lidl Pris
Chili sin carne med øl, chokolade og kanel

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Chili sin carne

olie olie2 spsk. spsk.
rødløg rødløg2
hvidløg hvidløg4 fed fed
røde peberfrugter rød peberfrugt1
squash squash1
tomatpuré tomatpuré1 spsk. spsk.
stødt spidskommen stødt spidskommen2 tsk. tsk.
chilipulver chilipulver1 - 2 tsk. tsk.
stødt kanel stødt kanel1 tsk. tsk.
oregano oregano1 tsk. tsk.
chokolade chokolade
(100% (eller 1 spsk mørk kakao))
15 g g
hakkede tomater hakkede tomater2 dåser dåse
syltede jalapenos syltede jalapenos2 spsk. spsk.
mørk øl mørk øl1 dl dl
brun farin brun farin
(eller kokossukker)
1 spsk. spsk.
kidneybønner kidneybønner
(kogte)
250 g g
kikærter kikærter
(eller sorte bønner)
250 g g
frosne majskerner frosne majskerner150 g g
Salt og peber Salt og peber

Topping

røde chilier rød chili1
avocadoer avocado
(i tern)
1
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum8 spsk. spsk.
koriander koriander1 bundter bundt
ris ris
(valgfrit)

Chili sin carne med øl, chokolade og kanel

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

25 min
(18)

Opskriften

Chili sin carneHak rødløg og hvidløg fint. Skær peberfrugt og squash ud i små tern og svits det hele i olie i en gryde sammen med tomatpure. Tilsæt spidskommen, oregano, chilipulver og kanel og svits yderligere 2 minutter. Tilsæt chokolade, hakkede tomater, jalapenos og øl og lad det hele simre ved middelvarme i ca. 1 ½ time - blend det hele til en ensartet sauce og smag til med salt, farin eller kokossukker og evt. mere chili. Kog evt. ris. Kom bønner og majs i og lad retten simre, yderligere 30 minutter, og smag til med salt og peber og evt. mere chili.

ToppingAnret gryderetten i skåle og top med frisk, rød chili, tern af avocado, creme fraiche og masser af koriander. Du kan sagtens servere ris til din chili sin carne.

Opskriften er bragt i samarbejde med Økologisk Landsforening. Læs mere påiloveøko.dk/opskrifter