
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteChili con carne på blomkålsris
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Hak hvidløget. Kom olivenolien i en gryde, varm det op (det må ikke ryge) og svits det hakkede hvidløg let. Tilsæt oksekødet og steg det 7-10 min. til kødet er helt gennemstegt. Tilsæt vand og bouillon og lad det simre i en time. Du kan klare dig med mindre, hvis du har travlt, men smagen bliver bedre, jo længere tid kødet får. Tjek jævnligt for at se, om der er væske nok i gryden. Tilsæt lidt mere vand, hvis kødet er ved at koge tør. Når kødet er færdigt, skal der næsten ikke være mere væske tilbage i gryden. Tilsæt de røde bønner, tomatpure/-koncentrat og chili og vend det hele sammen. Varm det hele et par minutter og smag til med salt og pepper. Kom blomkålsrisene i en dyb tallerken eller skål og hæld kødsovsen over.
Opskriften på blomkålsris finder du her
Udarbejdet af Birgitte Nymann