Super frisk. Til Lidl Pris
Chili con carne på blomkålsris

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

4 - 5 fed fed hvidløg hvidløg
1 - 2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
500 g g hakket oksekød hakket oksekød
2 tsk. tsk. bouillon bouillon
2 spsk. spsk. tomatpuré tomatpuré
500 g g kidneybønner kidneybønner
(kogte)
4 dl dl vand vand
4 røde chilier rød chili
(tjek styrken)
Salt og peber Salt og peber
blomkålsris blomkålsris

Chili con carne på blomkålsris

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(6)

Sådan gør du

Hak hvidløget. Kom olivenolien i en gryde, varm det op (det må ikke ryge) og svits det hakkede hvidløg let. Tilsæt oksekødet og steg det 7-10 min. til kødet er helt gennemstegt. Tilsæt vand og bouillon og lad det simre i en time. Du kan klare dig med mindre, hvis du har travlt, men smagen bliver bedre, jo længere tid kødet får. Tjek jævnligt for at se, om der er væske nok i gryden. Tilsæt lidt mere vand, hvis kødet er ved at koge tør. Når kødet er færdigt, skal der næsten ikke være mere væske tilbage i gryden. Tilsæt de røde bønner, tomatpure/-koncentrat og chili og vend det hele sammen. Varm det hele et par minutter og smag til med salt og pepper. Kom blomkålsrisene i en dyb tallerken eller skål og hæld kødsovsen over.

Opskriften på blomkålsris finder du her

Udarbejdet af Birgitte Nymann