
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listChili con carne på blomkålsris
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Hak hvidløget. Kom olivenolien i en gryde, varm det op (det må ikke ryge) og svits det hakkede hvidløg let. Tilsæt oksekødet og steg det 7-10 min. til kødet er helt gennemstegt. Tilsæt vand og bouillon og lad det simre i en time. Du kan klare dig med mindre, hvis du har travlt, men smagen bliver bedre, jo længere tid kødet får. Tjek jævnligt for at se, om der er væske nok i gryden. Tilsæt lidt mere vand, hvis kødet er ved at koge tør. Når kødet er færdigt, skal der næsten ikke være mere væske tilbage i gryden. Tilsæt de røde bønner, tomatpure/-koncentrat og chili og vend det hele sammen. Varm det hele et par minutter og smag til med salt og pepper. Kom blomkålsrisene i en dyb tallerken eller skål og hæld kødsovsen over.
Opskriften på blomkålsris finder du her
Udarbejdet af Birgitte Nymann