
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
4 spsk. spsk. | chiafrø chiafrø | ||
3 dl dl | mandeldrik mandeldrik | ||
0,5 spsk. spsk. | sukker sukker | ||
1 stk. stk. | vaniljepulver vaniljepulver | ||
2 dl dl | piskefløde piskefløde | ||
20 g g | mandler mandel |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteChia-risalamande
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Bland chiafrø, vaniljepulver, sukker og mandeldrik godt sammen i en skål. Stil skålen i køleskabet natten over, så det er klar til dagen efter. Pisk fløden til flødeskum, og vend flødeskummen i chiagrøden. Hak de smuttede mandler, og bland det hele godt sammen. Fordel chia-risalamanden ud i nogle glas, og pynt med kirsebærsauce og hakkede mandler.