Er du glad for chiagrød, kan du nemt gøre den mere julet med vores opskrift på chia-risalamande. Lav din chiagrød med mandeldrik, tilsæt vaniljepulver og fløde, og top med kirsebærsauce og mandler, og server dette julede alternativ til den klassiske chiagrød. Chia-risalamanden kan både serveres som morgenmad eller som juledessert.
Chia-risalamande
Ingredienser
2
personer
-
- 4 spsk. chiafrø
- 3 dl mandeldrik
- 0,5 spsk. sukker
- 1 stk. vaniljepulver
- 2 dl piskefløde
- 20 g mandler
Forberedelse
Bland chiafrø, vaniljepulver, sukker og mandeldrik godt sammen i en skål. Stil skålen i køleskabet natten over, så det er klar til dagen efter. Pisk fløden til flødeskum, og vend flødeskummen i chiagrøden. Hak de smuttede mandler, og bland det hele godt sammen. Fordel chia-risalamanden ud i nogle glas, og pynt med kirsebærsauce og hakkede mandler.