
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
chiafrø chiafrø | 4 spsk. spsk. | ||
mandeldrik mandeldrik | 3 dl dl | ||
sukker sukker | 0,5 spsk. spsk. | ||
vaniljepulver vaniljepulver | 1 stk. stk. | ||
piskefløde piskefløde | 2 dl dl | ||
mandler mandel | 20 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteChia-risalamande
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Er du glad for chiagrød, kan du nemt gøre den mere julet med vores opskrift på chia-risalamande. Lav din chiagrød med mandeldrik, tilsæt vaniljepulver og fløde, og top med kirsebærsauce og mandler, og server dette julede alternativ til den klassiske chiagrød. Chia-risalamanden kan både serveres som morgenmad eller som juledessert.
Bland chiafrø, vaniljepulver, sukker og mandeldrik godt sammen i en skål. Stil skålen i køleskabet natten over, så det er klar til dagen efter. Pisk fløden til flødeskum, og vend flødeskummen i chiagrøden. Hak de smuttede mandler, og bland det hele godt sammen. Fordel chia-risalamanden ud i nogle glas, og pynt med kirsebærsauce og hakkede mandler.