
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
cherrytomater cherrytomat | 16 | ||
hvidløgsfed hvidløgsfed | 1 | ||
karse karse | |||
friskost friskost | 100 g g | ||
Salt og peber Salt og peber |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteCherrytomater med karsecreme
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Pil tomaterne af stilken således, at der bliver lidt grønt tilbage. Vask tomaterne, skær toppen af hver og udhul dem forsigtigt. Pil hvidløgsfeddet og hak det. Klip karsen, hak den fint og rør den sammen med hvidløg og friskost. Smag til med salt og peber. Fyld osten i tomaterne med en lille ske og sæt ”tomatlåget” på. Anret dem evt. på lidt karse.