
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
10 | cherrytomater
cherrytomat ((120-150 g)) | ||
10 skiver skive | bacon
bacon ((ca. 130 g)) | ||
2 -3 spsk spsk | olivenolie olivenolie | ||
4 pakker pakke | karse karse | ||
peber peber | |||
køkkenrulle køkkenrulle |
Cherrytomater med bacon og karse
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:15
min
(1)
Sådan gør du
Stegte tomater i bacon:Vask tomaterne, tør dem og vikl dem ind i baconskiverne. Varm olien op på en pande, og steg tomaterne.Når tomaterne er stegt færdig, læg dem da på et stykke køkkenrulle, så de kan dryppe af. Anretning:Til græsset løfter du forsigtigt karsen ud af bakkerne og sætter den sammen på en plade. Arrangér tomaterne på toppen, og drys med peber.