
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
10 | cherrytomater
cherrytomat (120-150 g) | ||
10 skiver skive | bacon
bacon (ca. 130 g) | ||
2 - 3 spsk. spsk. | olivenolie olivenolie | ||
4 pakker pakke | karse karse | ||
peber peber | |||
køkkenrulle køkkenrulle |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteCherrytomater med bacon og karse
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Stegte tomater i bacon:Vask tomaterne, tør dem og vikl dem ind i baconskiverne. Varm olien op på en pande, og steg tomaterne.Når tomaterne er stegt færdig, læg dem da på et stykke køkkenrulle, så de kan dryppe af. Anretning:Til græsset løfter du forsigtigt karsen ud af bakkerne og sætter den sammen på en plade. Arrangér tomaterne på toppen, og drys med peber.