Super frisk. Til Lidl Pris
Cheesecake med citron

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Kiksebund

digestive kiks digestive kiks225 g g
smør smør125 g g

Ostecreme

husblas husblas5 blade blad
flødeost flødeost300 g g
yoghurt yoghurt2 dl dl
salt salt
citroner citron
(saft og skal fra)
1
sukker sukker100 g g
fløde fløde2 dl dl

Pynt

citroner (skal fra) citron (skal fra)
skovsyre skovsyre

Cheesecake med citron

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(106)

Opskriften

BUND

Knus kiksene i en foodprocessor eller lignende køkkenmaskine. Du kan også komme kiksene i en pose, og knuse dem fint med en kagerulle. Smelt smørret, og rør det sammen med de knuste kiks. Beklæd bunden af en springform på 20 cm med bagepapir. Fordel kikseblandingen i bunden af en springform, og pres den godt sammen. Sæt springformen i køleskabet, imens du laver ostecremen. Smelt smørret, kom kiksene i og bland det godt. Spænd et stykke bagepapir fast mellem ring og bund i en springform (ca. 18 cm i diameter). Beklæd formen med lagkageplast. Fordel kikseblandingen i bunden af springformen - pres den godt sammen. Stil bunden i køleskabet.

OSTECREME

Læg husblassen i blød i koldt vand i 10 min. Pisk flødeost, yoghurt, citronsaft og -skal og sukker sammen til en jævn og luftig masse. Pisk fløden til skum i en anden skål. Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved, og smelt den forsigtig i en kasserolle. Tag det af varmen, og tilsæt en skefuld af flødeostcremen. Pisk dernæst husblasblandingen i skålen med flødeostcreme. Vend til sidst flødeskum i cremen. Fordel ostecremen over kiksebunden i springformen. Sæt din cheesecake på køl i 3 timer, til den har sat sig. Pynt med citronskal og skovsyrer.

Udarbejdet af Emma Martiny.