
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Kiksebund
digestive kiks digestive kiks | 225 g g | |
smør smør | 125 g g |
Ostecreme
husblas husblas | 5 blade blad | |
flødeost flødeost | 300 g g | |
yoghurt yoghurt | 2 dl dl | |
salt salt | ||
citroner
citron (saft og skal fra) | 1 | |
sukker sukker | 100 g g | |
fløde fløde | 2 dl dl |
Pynt
citroner (skal fra) citron (skal fra) | ||
skovsyre skovsyre |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCheesecake med citron
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
BUND
Knus kiksene i en foodprocessor eller lignende køkkenmaskine. Du kan også komme kiksene i en pose, og knuse dem fint med en kagerulle. Smelt smørret, og rør det sammen med de knuste kiks. Beklæd bunden af en springform på 20 cm med bagepapir. Fordel kikseblandingen i bunden af en springform, og pres den godt sammen. Sæt springformen i køleskabet, imens du laver ostecremen. Smelt smørret, kom kiksene i og bland det godt. Spænd et stykke bagepapir fast mellem ring og bund i en springform (ca. 18 cm i diameter). Beklæd formen med lagkageplast. Fordel kikseblandingen i bunden af springformen - pres den godt sammen. Stil bunden i køleskabet.
OSTECREME
Læg husblassen i blød i koldt vand i 10 min. Pisk flødeost, yoghurt, citronsaft og -skal og sukker sammen til en jævn og luftig masse. Pisk fløden til skum i en anden skål. Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved, og smelt den forsigtig i en kasserolle. Tag det af varmen, og tilsæt en skefuld af flødeostcremen. Pisk dernæst husblasblandingen i skålen med flødeostcreme. Vend til sidst flødeskum i cremen. Fordel ostecremen over kiksebunden i springformen. Sæt din cheesecake på køl i 3 timer, til den har sat sig. Pynt med citronskal og skovsyrer.
Udarbejdet af Emma Martiny.