
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
100 g g | smør smør | ||
200 g g | kiks
kiks (smørbagte) | ||
fedtstof fedtstof | |||
400 g g | friskost
friskost (naturel) | ||
200 g g | creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | ||
160 g g | flormelis flormelis | ||
2 tsk. tsk. | vaniljesukker vaniljesukker | ||
2 | æg æg | ||
500 g g | blandede bær blandede bær | ||
4 blade blad | husblas husblas | ||
30 g g | sukker sukker | ||
frysepose frysepose | |||
bagepapir bagepapir |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteCheesecake med bær
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Kiksebund
Smelt smørret. Fyld kiksene i en frysepose og knus dem fint med en kagerulle. Rør det smeltede smør sammen med kiksene, og fyld dejen i en springform beklædt med bagepapir (26 cm Ø). Tryk kiksebunden godt sammen i springformen.
Bunden bages i en forvarmet ovn ved 180 °C i 10 minutter. Tag bunden ud og lad den køle af i 5 minutter. Sænk ovntemperaturen til 160 °C.
Ostecreme
Friskost, cremefraiche, flormelis, vaniljesukker og æg røres til en ensartet masse. Ostecremen fordeles på den forbagte bund og bages i den varme ovn ved 160 °C i 40-45 minutter til cremen lige præcis er fast. Sluk ovnen og lad kagen stå i 5 minutter, hvorefter den stilles til afkøling på en bagerist.
Lad ostekagen trække tildækket i køleskabet natten over.
Gele
Bærrene tøes op i en sigte og saften samles i en skål. Fordel bærrene på ostekagen. Saften spædes op med vand til 2,5 dl. Læg husblassen i blød, i koldt vand i 10 minutter. Smelt husblassen i saften i en gryde. Når gelen begynder at stivne, hældes den over bærrene.
Før serveringen tages ostekagen du af formen.