Super frisk. Til Lidl Pris
New York cheesecake med bær

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

smør smør100 g g
kiks kiks
(smørbagte)
200 g g
fedtstof fedtstof
friskost friskost
(naturel)
400 g g
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum200 g g
flormelis flormelis160 g g
vaniljesukker vaniljesukker2 tsk. tsk.
æg æg2
blandede bær blandede bær500 g g
husblas husblas4 blade blad
sukker sukker30 g g
frysepose frysepose
bagepapir bagepapir

Cheesecake med bær

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:30 t
(22)

Opskriften

Kiksebund

Smelt smørret. Fyld kiksene i en frysepose og knus dem fint med en kagerulle. Rør det smeltede smør sammen med kiksene, og fyld dejen i en springform beklædt med bagepapir (26 cm Ø). Tryk kiksebunden godt sammen i springformen.

Bunden bages i en forvarmet ovn ved 180 °C i 10 minutter. Tag bunden ud og lad den køle af i 5 minutter. Sænk ovntemperaturen til 160 °C.

Ostecreme

Friskost, cremefraiche, flormelis, vaniljesukker og æg røres til en ensartet masse. Ostecremen fordeles på den forbagte bund og bages i den varme ovn ved 160 °C i 40-45 minutter til cremen lige præcis er fast. Sluk ovnen og lad kagen stå i 5 minutter, hvorefter den stilles til afkøling på en bagerist.

Lad ostekagen trække tildækket i køleskabet natten over.

Gele

Bærrene tøes op i en sigte og saften samles i en skål. Fordel bærrene på ostekagen. Saften spædes op med vand til 2,5 dl. Læg husblassen i blød, i koldt vand i 10 minutter. Smelt husblassen i saften i en gryde. Når gelen begynder at stivne, hældes den over bærrene.

Før serveringen tages ostekagen du af formen.

Næringsindhold

Fedt26 g Kulhydrater37 g Protein7 g kcal427 kJ1786