
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
smør smør | 100 g g | |
kiks
kiks (smørbagte) | 200 g g | |
fedtstof fedtstof | ||
friskost
friskost (naturel) | 400 g g | |
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | 200 g g | |
flormelis flormelis | 160 g g | |
vaniljesukker vaniljesukker | 2 tsk. tsk. | |
æg æg | 2 | |
blandede bær blandede bær | 500 g g | |
husblas husblas | 4 blade blad | |
sukker sukker | 30 g g | |
frysepose frysepose | ||
bagepapir bagepapir |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCheesecake med bær
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Kiksebund
Smelt smørret. Fyld kiksene i en frysepose og knus dem fint med en kagerulle. Rør det smeltede smør sammen med kiksene, og fyld dejen i en springform beklædt med bagepapir (26 cm Ø). Tryk kiksebunden godt sammen i springformen.
Bunden bages i en forvarmet ovn ved 180 °C i 10 minutter. Tag bunden ud og lad den køle af i 5 minutter. Sænk ovntemperaturen til 160 °C.
Ostecreme
Friskost, cremefraiche, flormelis, vaniljesukker og æg røres til en ensartet masse. Ostecremen fordeles på den forbagte bund og bages i den varme ovn ved 160 °C i 40-45 minutter til cremen lige præcis er fast. Sluk ovnen og lad kagen stå i 5 minutter, hvorefter den stilles til afkøling på en bagerist.
Lad ostekagen trække tildækket i køleskabet natten over.
Gele
Bærrene tøes op i en sigte og saften samles i en skål. Fordel bærrene på ostekagen. Saften spædes op med vand til 2,5 dl. Læg husblassen i blød, i koldt vand i 10 minutter. Smelt husblassen i saften i en gryde. Når gelen begynder at stivne, hældes den over bærrene.
Før serveringen tages ostekagen du af formen.