Super frisk. Til Lidl Pris
New York cheesecake med bær

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

100 g g smør smør
200 g g kiks kiks
(smørbagte)
fedtstof fedtstof
400 g g friskost friskost
(naturel)
200 g g creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum
160 g g flormelis flormelis
2 tsk. tsk. vaniljesukker vaniljesukker
2 æg æg
500 g g blandede bær blandede bær
4 blade blad husblas husblas
30 g g sukker sukker
frysepose frysepose
bagepapir bagepapir

Cheesecake med bær

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:30 t
(12)

Sådan gør du

Kiksebund

Smelt smørret. Fyld kiksene i en frysepose og knus dem fint med en kagerulle. Rør det smeltede smør sammen med kiksene, og fyld dejen i en springform beklædt med bagepapir (26 cm Ø). Tryk kiksebunden godt sammen i springformen.

Bunden bages i en forvarmet ovn ved 180 °C i 10 minutter. Tag bunden ud og lad den køle af i 5 minutter. Sænk ovntemperaturen til 160 °C.

Ostecreme

Friskost, cremefraiche, flormelis, vaniljesukker og æg røres til en ensartet masse. Ostecremen fordeles på den forbagte bund og bages i den varme ovn ved 160 °C i 40-45 minutter til cremen lige præcis er fast. Sluk ovnen og lad kagen stå i 5 minutter, hvorefter den stilles til afkøling på en bagerist.

Lad ostekagen trække tildækket i køleskabet natten over.

Gele

Bærrene tøes op i en sigte og saften samles i en skål. Fordel bærrene på ostekagen. Saften spædes op med vand til 2,5 dl. Læg husblassen i blød, i koldt vand i 10 minutter. Smelt husblassen i saften i en gryde. Når gelen begynder at stivne, hældes den over bærrene.

Før serveringen tages ostekagen du af formen.

Næringsindhold

Fedt26 g Kulhydrater37 g Protein7 g kcal427 kJ1786