
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
flormelis flormelis | 100 g g | ||
flødeost flødeost | 400 g g | ||
citroner (skal fra) citron (skal fra) | |||
vaniljestænger
vaniljestang (Korn af 1 vaniljestang) | 1 | ||
piskefløde piskefløde | 5 dl dl | ||
lagkagebunde lagkagebund | 3 |
Ribena-gelé
husblas husblas | 3 blade blad | ||
solbærsaft solbærsaft | 3 dl dl |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteCheesecake-lagkage med ribena-gelé
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Ribena-gelé
Udblød husblas i en skål med koldt vand. Bring Ribena-saft i kog, og tag gryden af varmen. Vrid vandet ud af husblassen, og tilsæt det gryden under omrøring. Afkøl væsken, til den har stuetemperatur.Pisk flødeost, flormelis, citronskal og vaniljekorn sammen i en skål. Pisk fløden til skum i en anden skål. Vend flødeskum sammen med flødeost, så du får en glat creme. Placér en lagkagebund i en springform, der passer i størrelsen. Fordel en tredjedel af cremen ovenpå, top med en lagkagebund, og gentag processen 2 gange, inden du slutter med et lag creme. Hæld forsigtigt Ribena-geléen over kagen. Stil kagen i køleskabet i mindst 3 timer inden servering, så den kan sætte sig.