
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
100 g g | flormelis flormelis | ||
400 g g | flødeost flødeost | ||
citroner (skal fra) citron (skal fra) | |||
1 | vaniljestænger
vaniljestang (Korn af 1 vaniljestang) | ||
5 dl dl | piskefløde piskefløde | ||
3 | lagkagebunde lagkagebund |
Ribena-gelé
3 blade blad | husblas husblas | ||
3 dl dl | solbærsaft solbærsaft |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteCheesecake-lagkage med ribena-gelé
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Ribena-gelé
Udblød husblas i en skål med koldt vand. Bring Ribena-saft i kog, og tag gryden af varmen. Vrid vandet ud af husblassen, og tilsæt det gryden under omrøring. Afkøl væsken, til den har stuetemperatur.Pisk flødeost, flormelis, citronskal og vaniljekorn sammen i en skål. Pisk fløden til skum i en anden skål. Vend flødeskum sammen med flødeost, så du får en glat creme. Placér en lagkagebund i en springform, der passer i størrelsen. Fordel en tredjedel af cremen ovenpå, top med en lagkagebund, og gentag processen 2 gange, inden du slutter med et lag creme. Hæld forsigtigt Ribena-geléen over kagen. Stil kagen i køleskabet i mindst 3 timer inden servering, så den kan sætte sig.