Super frisk. Til Lidl Pris
Cheesecake-lagkage med ribena-gelé

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

100 g g flormelis flormelis
400 g g flødeost flødeost
citroner (skal fra) citron (skal fra)
1 vaniljestænger vaniljestang
(Korn af 1 vaniljestang)
5 dl dl piskefløde piskefløde
3 lagkagebunde lagkagebund

Ribena-gelé

3 blade blad husblas husblas
3 dl dl solbærsaft solbærsaft

Cheesecake-lagkage med ribena-gelé

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

55 min
(119)

Sådan gør du

Ribena-gelé

Udblød husblas i en skål med koldt vand. Bring Ribena-saft i kog, og tag gryden af varmen. Vrid vandet ud af husblassen, og tilsæt det gryden under omrøring. Afkøl væsken, til den har stuetemperatur.Pisk flødeost, flormelis, citronskal og vaniljekorn sammen i en skål. Pisk fløden til skum i en anden skål. Vend flødeskum sammen med flødeost, så du får en glat creme. Placér en lagkagebund i en springform, der passer i størrelsen. Fordel en tredjedel af cremen ovenpå, top med en lagkagebund, og gentag processen 2 gange, inden du slutter med et lag creme. Hæld forsigtigt Ribena-geléen over kagen. Stil kagen i køleskabet i mindst 3 timer inden servering, så den kan sætte sig.