Super frisk. Til Lidl Pris
Cheesecake af risalamande

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

6 dl dl vand vand
6 vaniljestænger vaniljestang
2 l l sødmælk sødmælk
8 spsk. spsk. sukker sukker
1 l l piskefløde piskefløde
50 g g smør smør
700 g g mandler mandel
mandler mandel
(smuttede, ristede og grofthakkede)
360 g g grødris grødris

Bund

200 g g digestive kiks digestive kiks
150 g g smør smør
16 blade blad husblas husblas
400 g g flødeost flødeost
600 g g kirsebærsauce kirsebærsauce
300 g g bær bær
(fx blåbær, hindbær og brombær)

Cheesecake af risalamande

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:15 t
(12)

Sådan gør du

Risalamande

Kog risene i vandet i en tykbundet gryde ved jævn varme i 2 min under omrøring. Tilsæt mælken, og lad den koge ved kraftig varme under omrøring. Skru ned, og rør i gryden i 1 min. Småkog i ca. 40 min under låg. Rør rundt jævnligt. Stil grøden på køl, til den er helt kold, helst til dagen efter.Skær vaniljestængerne op, og skrab kornene ud. Bland kornene med en smule sukker for at skille dem ad. Rør kornene med risengrød og resten af sukkeret. Pisk fløden til blød skum. Vend 1/3 sammen med risengrøden. Vend resten i lidt efter lidt. Dæk risalamanden til, og sæt den på køl.Smelt smørret i en pande. Rist mandlerne ved kraftig varme i 3 min under omrøring. Hæld dem over på køkkenrulle.Bund: Knus kiksene groft. Bland dem med smørret og 100 g af de ristede mandler. Læg et stykke bagepapir på bunden af en springform (ø 22 cm), og spænd ringen fast ovenpå. Beklæd springformen med lagkageplast i siderne, og tryk kikseblandingen ud i bunden i et jævnt lag. Sæt formen på køl i ca. 10 min.Udblød i mellemtiden husblassen i koldt vand i 10 min. Tag den op af vandet med det vand, der sidder på, og smelt den over vandbad. Rør flødeosten med en smule risalamande, og vend det i resten af risalamanden. Afkøl husblassen med en smule risalamandeblanding. Vend forsigtigt husblassen og 200 g ristede mandler i risalamandeblandingen. Gem resten af mandlerne til pynt.Hæld risalamanden i springformen. Dæk kagen til, og stil den på køl i min. 3 timer mere (gerne længere).Inden servering koges kirsebærsaucen i en gryde ved jævn varme og under omrøring i 10 min. Skru ned, tilsæt bærrene, og varm saucen igennem. Drys kagen med resten af mandlerne, og servér kagen med den lune kirsebærsauce til.

Tip

Kagen kan sagtens laves dagen før. Brug da kun 7 blade husblas.

Måske kan du også lide ...

Marcipan- og nougatkage til den kolde juletid

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Marcipan- og nougatkage til den kolde juletid
1:15 t
(20)
Risalamande-cheesecake

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Risalamande-cheesecake
1:15 t
(21)
Chia-risalamande

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Chia-risalamande
15 min
(5)
Mættende æbleskiver

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Mættende æbleskiver
30 min
(9)
Julecheesecake med cremet vanilje, sød kirsebær og sprøde mandler

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Julecheesecake med cremet vanilje, sød kirsebær og sprøde mandler
2:00 t
(15)
Frugt- og nøddekage med kanelfrosting

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Frugt- og nøddekage med kanelfrosting
1:50 t
(1)
Vaniljekranse

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Vaniljekranse
40 min
(6)
Wannabe stenaldersnacks

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Wannabe stenaldersnacks
35 min
(3)
Kæmpe klejner

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Kæmpe klejner
45 min
(12)
Små kransekage-cupcakes

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Små kransekage-cupcakes
1:10 t
(3)
Offer
Pavlova med karamelsauce og eksotiske frugter

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Pavlova med karamelsauce og eksotiske frugter
1:50 t
(5)
Byg selv-lagkager

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Byg selv-lagkager
40 min
(4)
Uhyggelig græskarkage med edderkoppespind

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Uhyggelig græskarkage med edderkoppespind
35 min
(13)
Kokoskage med creamy (lyserød) frosting

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Kokoskage med creamy (lyserød) frosting
40 min
(10)
Gulerodskage med chili-ostecreme

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Gulerodskage med chili-ostecreme
1:15 t
(12)