#LidlOverrasker
Chapattis (indisk fladbrød)

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

300 g g speltmel speltmel
salt salt
mel mel
2 - 3 spsk. spsk. smør smør

Chapattis (indisk fladbrød)

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:15 t
(1)

Sådan gør du

Bland mel og 1 tsk. salt uden top. Hæld ca. 200 ml vand i lidt efter lidt. Ælt dejen i 5-8 min på lidt mel, til den er glat og smidig og ikke klæber fast. Smelt i 1 tsk. smør, pensl dejkuglen med det, og lad dejen stå tildækket og hvile i 1 time.Del dejen i 12 portioner, og udrul hver del på lidt mel til en cirkel (ca. Ø 15 cm). Opvarm en pande (bedst af jern), og bag chapattierne efter hinanden i 1-2 min på hver side, til de får brune pletter. Pensl med det øvrige flydende smør, og strø med lidt salt. Servér dem varme.Tip: Hvis ikke alle chapattier spises straks, pensles overfladerne ikke med smør straks efter bagningen, men lad dem køle af. Før serveringen grilles de i ovnen ved 240 °C i kort tid på hver side, pensles med smør, saltes og serveres. Chapattier smager bedst friske. Brug derfor ikke for meget tid mellem tilberedning og servering.

Chapattis (indisk fladbrød)
1:15 t

Chapattis (indisk fladbrød)

Ingredienser

speltmel
300 g
salt
mel
smør
2 - 3 spsk.
Chapattis (indisk fladbrød)
1:15 t

Step 1

Chapattis (indisk fladbrød)

Bland mel og 1 tsk. salt uden top. Hæld ca. 200 ml vand i lidt efter lidt. Ælt dejen i 5-8 min på lidt mel, til den er glat og smidig og ikke klæber fast. Smelt i 1 tsk. smør, pensl dejkuglen med det, og lad dejen stå tildækket og hvile i 1 time.Del dejen i 12 portioner, og udrul hver del på lidt mel til en cirkel (ca. Ø 15 cm). Opvarm en pande (bedst af jern), og bag chapattierne efter hinanden i 1-2 min på hver side, til de får brune pletter. Pensl med det øvrige flydende smør, og strø med lidt salt. Servér dem varme.Tip: Hvis ikke alle chapattier spises straks, pensles overfladerne ikke med smør straks efter bagningen, men lad dem køle af. Før serveringen grilles de i ovnen ved 240 °C i kort tid på hver side, pensles med smør, saltes og serveres. Chapattier smager bedst friske. Brug derfor ikke for meget tid mellem tilberedning og servering.

speltmel: 300 g
salt
mel
smør: 2 - 3 spsk.
Chapattis (indisk fladbrød)

Feedback

How did you like cooking with us?

Næringsindhold

Fedt17 g Kulhydrater4 g Protein3 g kcal118 g kJ495 g

Måske kan du også lide ...

Blomkålsris med mandler

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Blomkålsris med mandler
20 min
(1)
Grøntsagsrösti

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Grøntsagsrösti
10 min
(4)
Murgh Tandoori (marinerede kyllingestykker i ovn)

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Murgh Tandoori (marinerede kyllingestykker i ovn)
1:10 t
(0)
Havregrynskiks med skyrdip

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Havregrynskiks med skyrdip
33 min
(3)
Hurtigt morgenbrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Hurtigt morgenbrød
10 min
(5)
Flutes med fuldkornsspeltmel

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Flutes med fuldkornsspeltmel
25 min
(0)
Naanbrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Naanbrød
10 min
(4)
Paleoboller med kanel

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Paleoboller med kanel
10 min
(5)
Morgenbrød uden mel, stivelse og gluten

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Morgenbrød uden mel, stivelse og gluten
20 min
(2)
Pølsehorn med rug og blomkål

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Pølsehorn med rug og blomkål
15 min
(3)
Sandwichbrød med spelt

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Sandwichbrød med spelt
10 min
(2)
Stenalderbrød med grøntsager

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Stenalderbrød med grøntsager
15 min
(5)
Broccolibrød med pålæg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Broccolibrød med pålæg
10 min
(1)
Flade foldebrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Flade foldebrød
10 min
(0)
Fuldkornsboller

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Fuldkornsboller
15 min
(15)