
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
8 | peberkorn peberkorn | ||
1 tsk tsk | kardemomme kardemomme | ||
15 g g | ingefærrødder ingefærrod | ||
0,5 tsk tsk | vaniljesukker vaniljesukker | ||
0,5 tsk tsk | kanel kanel | ||
2 spsk spsk | rørsukker rørsukker | ||
700 ml ml | vand vand | ||
600 ml ml | mælk mælk | ||
2 | darjeeling-te darjeeling-te | ||
4 poser pose | flydende honning flydende honning |
Chai-te
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:30
min
(2)
Sådan gør du
Knus peber og nelliker i en morter. Skræl ingefæren, og riv den fint. Bland vaniljesukker, knust peber, nelliker, kardemomme, kanel, rørsukker og vand i en gryde, og kog det op. Dæk gryden til, og lad massen afkøle i 15 min. Tilsæt mælken, og kog massen op igen. Tag det af komfuret, tilsæt tebrevene og lad dem trække i 3 min. Servér teen i 4 kopper, og top med 1 tsk. flydende honning pr. kop.