Super frisk. Til Lidl Pris
Burgerbøffer med sellerifritter

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 løg løg
(1 stort løg)
400 g g hakket oksekød hakket oksekød
1 æg æg
3 fed fed hvidløg hvidløg
estragon estragon
6 spsk. spsk. mayonnaise mayonnaise
1 gulerødder gulerod
0,5 rødbeder rødbede
10 cm cm agurker agurk
(ca. 100 g)
Salt og peber Salt og peber
smør smør
1 sellerihoveder sellerihoved
3 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
(ca. 45 ml)
10 g g timian timian

Burgerbøffer med sellerifritter

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(2)

Sådan gør du

Gå først i gang med at lave sellerifritterne, derefter begynder du på bøfferne. Snit løget fint. Rør det finthakkede løg sammen med det hakkede oksekød. Rør æg, 2 pressede fed hvidløg og krydderurter sammen med kødet og form massen til 4 flade burgerbøffer. Steg bøfferne, indtil de er, som du vil have dem.

Riv gulerødder og rødbede og bland dem med 3 spsk. mayonnaise. Smag til med salt og peber. Fordel bøfferne på tallerkener og kom gulerods- og rødbedesalaten ovenpå. Skær agurken i tynde skiver og kom skiverne ovenpå. Rør 3 spsk. mayonnaise sammen med det sidste fed hvidløg, som du presser ned i mayonnaisen. Smag til med salt og brug mayonnaisen som dyppelse til sellerifritterne. Servér bøfferne med sellerifritter.

Sellerifritter

Skræl sellerihovedet og skær det ud i den størrelse ”pommes frites”, du vil have. Pensl olie på fritterne eller vend dem i en skål med olien, hvis du foretrækker det. Herefter skal de bages i 20-30 min ved 200 grader. Bagetiden afhænger af, hvor tykke du har lavet fritterne. Vend dem jævnligt, mens de bager. Hak timian i små strimler og drys dem ud over de varme fritter. Kom salt på og servér.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Keywords

Aftensmad