Super frisk. Til Lidl Pris
Burgerbøffer med sellerifritter

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

løg løg
(1 stort løg)
1
hakket oksekød hakket oksekød400 g g
æg æg1
hvidløg hvidløg3 fed fed
estragon estragon
mayonnaise mayonnaise6 spsk. spsk.
gulerødder gulerod1
rødbeder rødbede0,5
agurker agurk
(ca. 100 g)
10 cm cm
Salt og peber Salt og peber
smør smør
sellerihoveder sellerihoved1
olivenolie olivenolie
(ca. 45 ml)
3 spsk. spsk.
timian timian10 g g

Burgerbøffer med sellerifritter

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(4)

Opskriften

Gå først i gang med at lave sellerifritterne, derefter begynder du på bøfferne. Snit løget fint. Rør det finthakkede løg sammen med det hakkede oksekød. Rør æg, 2 pressede fed hvidløg og krydderurter sammen med kødet og form massen til 4 flade burgerbøffer. Steg bøfferne, indtil de er, som du vil have dem.

Riv gulerødder og rødbede og bland dem med 3 spsk. mayonnaise. Smag til med salt og peber. Fordel bøfferne på tallerkener og kom gulerods- og rødbedesalaten ovenpå. Skær agurken i tynde skiver og kom skiverne ovenpå. Rør 3 spsk. mayonnaise sammen med det sidste fed hvidløg, som du presser ned i mayonnaisen. Smag til med salt og brug mayonnaisen som dyppelse til sellerifritterne. Servér bøfferne med sellerifritter.

Sellerifritter

Skræl sellerihovedet og skær det ud i den størrelse ”pommes frites”, du vil have. Pensl olie på fritterne eller vend dem i en skål med olien, hvis du foretrækker det. Herefter skal de bages i 20-30 min ved 200 grader. Bagetiden afhænger af, hvor tykke du har lavet fritterne. Vend dem jævnligt, mens de bager. Hak timian i små strimler og drys dem ud over de varme fritter. Kom salt på og servér.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Keywords

Aftensmad