
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteBurgerbøffer med sellerifritter
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Gå først i gang med at lave sellerifritterne, derefter begynder du på bøfferne. Snit løget fint. Rør det finthakkede løg sammen med det hakkede oksekød. Rør æg, 2 pressede fed hvidløg og krydderurter sammen med kødet og form massen til 4 flade burgerbøffer. Steg bøfferne, indtil de er, som du vil have dem.
Riv gulerødder og rødbede og bland dem med 3 spsk. mayonnaise. Smag til med salt og peber. Fordel bøfferne på tallerkener og kom gulerods- og rødbedesalaten ovenpå. Skær agurken i tynde skiver og kom skiverne ovenpå. Rør 3 spsk. mayonnaise sammen med det sidste fed hvidløg, som du presser ned i mayonnaisen. Smag til med salt og brug mayonnaisen som dyppelse til sellerifritterne. Servér bøfferne med sellerifritter.
Sellerifritter
Skræl sellerihovedet og skær det ud i den størrelse ”pommes frites”, du vil have. Pensl olie på fritterne eller vend dem i en skål med olien, hvis du foretrækker det. Herefter skal de bages i 20-30 min ved 200 grader. Bagetiden afhænger af, hvor tykke du har lavet fritterne. Vend dem jævnligt, mens de bager. Hak timian i små strimler og drys dem ud over de varme fritter. Kom salt på og servér.
Udarbejdet af Birgitte Nymann