
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBurgerbøffer med sellerifritter
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Gå først i gang med at lave sellerifritterne, derefter begynder du på bøfferne. Snit løget fint. Rør det finthakkede løg sammen med det hakkede oksekød. Rør æg, 2 pressede fed hvidløg og krydderurter sammen med kødet og form massen til 4 flade burgerbøffer. Steg bøfferne, indtil de er, som du vil have dem.
Riv gulerødder og rødbede og bland dem med 3 spsk. mayonnaise. Smag til med salt og peber. Fordel bøfferne på tallerkener og kom gulerods- og rødbedesalaten ovenpå. Skær agurken i tynde skiver og kom skiverne ovenpå. Rør 3 spsk. mayonnaise sammen med det sidste fed hvidløg, som du presser ned i mayonnaisen. Smag til med salt og brug mayonnaisen som dyppelse til sellerifritterne. Servér bøfferne med sellerifritter.
Sellerifritter
Skræl sellerihovedet og skær det ud i den størrelse ”pommes frites”, du vil have. Pensl olie på fritterne eller vend dem i en skål med olien, hvis du foretrækker det. Herefter skal de bages i 20-30 min ved 200 grader. Bagetiden afhænger af, hvor tykke du har lavet fritterne. Vend dem jævnligt, mens de bager. Hak timian i små strimler og drys dem ud over de varme fritter. Kom salt på og servér.
Udarbejdet af Birgitte Nymann