
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
røget laks røget laks | 200 g g | |
agurker agurk | 0,5 | |
dild dild | 0,5 bundter bundt | |
Salt og peber Salt og peber | ||
citronersaft citronsaft | ||
toastbrød toastbrød | 16 skiver skive | |
smør smør | 3 spsk. spsk. |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBrødhjerter med laks og dild
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Hak laksen i fine stykker. Skræl agurken, og fjern kernerne med en ske. Hak resten i fine stykker. Pluk dildspidserne af dilden, læg et par stykker til siden til pynt, og hak resten fint. Bland laksen, agurken og dilden, krydr med salt, peber og citronsaft. Rist toastbrødet, og udstik det med hjerteformen. Kom en smule smør på brødet, og fordel lakseblandingen på det. Pynt med dildspidserne.