
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
200 g g | røget laks røget laks | ||
0,5 | agurker agurk | ||
0,5 bundter bundt | dild dild | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
citronersaft citronsaft | |||
16 skiver skive | toastbrød toastbrød | ||
3 spsk. spsk. | smør smør |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteBrødhjerter med laks og dild
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Hak laksen i fine stykker. Skræl agurken, og fjern kernerne med en ske. Hak resten i fine stykker. Pluk dildspidserne af dilden, læg et par stykker til siden til pynt, og hak resten fint. Bland laksen, agurken og dilden, krydr med salt, peber og citronsaft. Rist toastbrødet, og udstik det med hjerteformen. Kom en smule smør på brødet, og fordel lakseblandingen på det. Pynt med dildspidserne.