Super frisk. Til Lidl Pris
Brødhjerter med laks og dild

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

200 g g røget laks røget laks
0,5 agurker agurk
0,5 bundter bundt dild dild
Salt og peber Salt og peber
citronersaft citronsaft
16 skiver skive toastbrød toastbrød
3 spsk. spsk. smør smør

Brødhjerter med laks og dild

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

25 min
(2)

Sådan gør du

Hak laksen i fine stykker. Skræl agurken, og fjern kernerne med en ske. Hak resten i fine stykker. Pluk dildspidserne af dilden, læg et par stykker til siden til pynt, og hak resten fint. Bland laksen, agurken og dilden, krydr med salt, peber og citronsaft. Rist toastbrødet, og udstik det med hjerteformen. Kom en smule smør på brødet, og fordel lakseblandingen på det. Pynt med dildspidserne.