Super frisk. Til Lidl Pris
Brødhjerter med laks og dild

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

røget laks røget laks200 g g
agurker agurk0,5
dild dild0,5 bundter bundt
Salt og peber Salt og peber
citronersaft citronsaft
toastbrød toastbrød16 skiver skive
smør smør3 spsk. spsk.

Brødhjerter med laks og dild

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

25 min
(5)

Opskriften

Hak laksen i fine stykker. Skræl agurken, og fjern kernerne med en ske. Hak resten i fine stykker. Pluk dildspidserne af dilden, læg et par stykker til siden til pynt, og hak resten fint. Bland laksen, agurken og dilden, krydr med salt, peber og citronsaft. Rist toastbrødet, og udstik det med hjerteformen. Kom en smule smør på brødet, og fordel lakseblandingen på det. Pynt med dildspidserne.