
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
frosne ærter frosne ærter | 250 g g | |
smør smør | 2 spsk. spsk. | |
grøntsagsvand grøntsagsvand | 250 ml ml | |
Salt og peber Salt og peber | ||
timian timian | 1 tsk. tsk. | |
citroner (skal fra) citron (skal fra) | 0,25 tsk. tsk. | |
fuldkornsbrød fuldkornsbrød | 12 skiver skive | |
skinker skinke | 12 skiver skive | |
ananaskirsebær
ananaskirsebær (physalis) | 12 stk. stk. | |
frisk timian frisk timian |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBrød med ærtecreme og skinke
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Varm ærterne i smør i 2 min. Tilsæt 250 ml vand, salt, peber, timian og citronskal, og lad det koge i 12 min. Lad ærterne og væsken køle af, og purér det herefter til én masse. Smag til. Stik fuldkornsbrødet ud i den form, du ønsker, så der er 12 stykker i alt. Fordel ærtecremen på brødet, og læg en skive skinke ovenpå hvert brødstykke. Skyl ananaskirsebærrene, og fordel dem på brødet. Pynt til sidst med timian.