
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
frosne ærter frosne ærter | 250 g g | ||
smør smør | 2 spsk. spsk. | ||
grøntsagsvand grøntsagsvand | 250 ml ml | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
timian timian | 1 tsk. tsk. | ||
citroner (skal fra) citron (skal fra) | 0,25 tsk. tsk. | ||
fuldkornsbrød fuldkornsbrød | 12 skiver skive | ||
skinker skinke | 12 skiver skive | ||
ananaskirsebær
ananaskirsebær (physalis) | 12 stk. stk. | ||
frisk timian frisk timian |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteBrød med ærtecreme og skinke
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Varm ærterne i smør i 2 min. Tilsæt 250 ml vand, salt, peber, timian og citronskal, og lad det koge i 12 min. Lad ærterne og væsken køle af, og purér det herefter til én masse. Smag til. Stik fuldkornsbrødet ud i den form, du ønsker, så der er 12 stykker i alt. Fordel ærtecremen på brødet, og læg en skive skinke ovenpå hvert brødstykke. Skyl ananaskirsebærrene, og fordel dem på brødet. Pynt til sidst med timian.