
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
400 g g | hakket svine- og kalvekød hakket svine- og kalvekød | ||
1 | løg
løg ((ca. 100 g)) | ||
1 | porrer
porre ((ca. 150 g)) | ||
salt salt | |||
0,5 dl dl | Pofiber, tørrede kartoffelfibre
Pofiber, tørrede kartoffelfibre ((ca. 10 g)) | ||
1 tsk tsk | cayennepeber cayennepeber | ||
500 g g | broccoli
broccoli ((1 broccolihoved + stilk – ca. 500 g)) | ||
0,5 l l | vand vand | ||
2 | bouillon
bouillon ((ca. 20 g)) | ||
2 spsk spsk | fløde fløde | ||
20 g g | smør smør |
Broccolisuppe med kødboller
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
KødbollerKør porre og løg i blenderen eller grønsagshakkeren, så det er snittet fint. Ælt herefter blandingen sammen med det hakkede kød, Pofiber, salt og cayennepeber. Form små kødboller, ca. 30-40 stk. Bring vandet i kog og kog kødbollerne i 5 min. Tag kødbollerne op af vandet og servér sammen med suppen.
SuppeSkyl broccolien og pil bladene af. Skær så broccolien i grove stykker og kom dem i en gryde. Snit stilken i lidt finere stykker, så bliver den hurtigere kogt mør. Tilsæt bouillonterninger og lad det hele koge i 5 minutter. Blend så broccolien med en stavblender. Tilsæt fløde og smør og blend igen, til suppen er blød og ensartet. Smag til med salt.
Tip
- Du kan bruge suppen som en slags ”biksemad”, hvor du tilføjer kød- og grønsagsrester fra dagen før.
Udarbejdet af Birgitte Nymann