Super frisk. Til Lidl Pris
Broccolisuppe med kødboller

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

400 g g hakket grise- og kalvekød hakket grise- og kalvekød
1 løg løg
(ca. 100 g)
1 porrer porre
(ca. 150 g)
0,5 dl dl Pofiber, tørrede kartoffelfibre Pofiber, tørrede kartoffelfibre
(ca. 10 g)
1 tsk. tsk. cayennepeber cayennepeber
500 g g broccoli broccoli
(1 broccolihoved + stilk – ca. 500 g)
0,5 l l vand vand
2 bouillon bouillon
(ca. 20 g)
2 spsk. spsk. fløde fløde
20 g g smør smør
1 tsk. tsk. salt salt

Broccolisuppe med kødboller

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(2)

Sådan gør du

KødbollerKør porre og løg i blenderen eller grønsagshakkeren, så det er snittet fint. Ælt herefter blandingen sammen med det hakkede kød, Pofiber, salt og cayennepeber. Form små kødboller, ca. 30-40 stk. Bring vandet i kog og kog kødbollerne i 5 min. Tag kødbollerne op af vandet og servér sammen med suppen.

SuppeSkyl broccolien og pil bladene af. Skær så broccolien i grove stykker og kom dem i en gryde. Snit stilken i lidt finere stykker, så bliver den hurtigere kogt mør. Tilsæt bouillonterninger og lad det hele koge i 5 minutter. Blend så broccolien med en stavblender. Tilsæt fløde og smør og blend igen, til suppen er blød og ensartet. Smag til med salt.

Tip

  • Du kan bruge suppen som en slags ”biksemad”, hvor du tilføjer kød- og grønsagsrester fra dagen før.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt72 g Kulhydrater36 g Protein105 g kcal1252 kJ5233